hírek

hírek

hírek

Teljes körű támogatás a hazai intézmények és vállalatok munkájához professzionális infokommunikációs hátteret biztosító Unify (korábbi Siemens) rendszerekhez

2015-12-11


2015 decemberétől az intézményi és vállalati szektorban széles körben ismert Unify (korábban Siemens Enterprise Communications) kommunikációs, kollaborációs megoldásait kizárólagosan az Enterprise Group szállítja a kormányzati beszerzésekkel foglalkozó Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) és az Enterprise Communications Magyarország Kft. között most létrejött keretszerződés alapján.

A Unify alközponti megoldásait használó KEF kötelezett kormányzati intézmények és vállalatok a jövőben az Enterprise Group szakértő munkatársaitól kérhetnek segítséget, támogatást a mindennapi kommunikációban oly fontos rendszerekkel és készülékekkel kapcsolatban. A biztonságos és professzionális működéshez, illetve az értékállósághoz szükséges szoftverfrissítéseket, gyártói rendszertámogatási szolgáltatásokat (SSP) a 100%-ban magyar tulajdonú cég szakemberei szállítják és végzik, igény szerint karbantartási és üzemeltetési szolgáltatással egybekötve.

A Unify és az Enterprise Group együttműködése az elmúlt évek alatt számtalan sikeres projektet hívott életre, ami elsődlegesen a magyar cég innovatív szemléletének, fejlett rendszerintegrátori kompetenciáinak és gyártói elköteleződésének köszönhető. A társaság által a közelmúltban az új Mentésirányítási Rendszerben implementált OpenScape 4000 hívásvezérlő, a megvalósított contact center integráció és a vállalat minden rendszerre kiterjedő Unify Master Partner szintű minősítése – mely az országban egyedülálló – jó alapot jelentenek a hosszú távú sikeres együttműködésre, az ügyfelek még szélesebb körű kiszolgálására” – mondta Drazen-Ivan Andjelic, a Unify közép- és kelet-európai partneri hálózatokért felelős alelnöke a KEF keretszerződés kapcsán.

 

„Személy szerint leginkább mérnökeink és értékesítőink szakértelmére, hozzáállására vagyok büszke, mely megalapozta Társaságunk bizalmi, támogatói státuszát a Unify-nál. 2016-ban a kormányzati, intézményi szférán túl tovább kívánunk erősödni a KKV és a nagyvállalati szegmensekben, melyre rendkívül jó lehetőséget kínál a Unify által idén augusztusban bemutatott Circuit. Csapatmunka, multimédia, mobilitás, integritás, biztonság – a kulcsszavak egyben válaszok a kor mai elvárásaira, és ez kiegészül egy olyan árazási modellel, melyre a piac nagyon régóta vár”tette hozzá Juhász László, az Enterprise Group kereskedelmi igazgatója.

 

Unify Circuit háttér:

A csoportmunka, illetve a mobilizált munkavégzés hazánkban is egyre nagyobb teret hódít, egyre nagyobb igény mutatkozik olyan átfogó és összetett vállalati megoldásokra, melyek az ezzel kapcsolatos összes kihívásra tudják a választ. A Unify Circuit a vállalaton belüli együttműködés hatékonyságának növelését hivatott támogatni. A Circuit elnyerte a szakma elismerését is, megkapta ’Az év WebRTC-terméke’ díjat, melyet az olyan cégeknek ítélik oda, amelyek egyetlen megoldással jelentős haladást érnek el a WebRTC iparágban.

Bővebben: https://www.circuit.com/

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők