Rólunk

Miért az Enterprise Group?

Bemutatkozas

Miért az Enterprise Group?

Miért az Enterprise Group?Az Enterprise Group az innovatív informatikai és infokommunikációs szolgáltatások és megoldások egyik vezető hazai rendszerintegrátora. Üzletágaink komplex megoldásokat kínálnak az üzleti infokommunikáció (ICT), a mérnöki tervezés és életciklusmenedzsment (PLM), az integrált medikai szoftverfejlesztés (eHealth), valamint az egyedi fejlesztés és gyártás (SMART) területén.

 

Meghatározó szerepet töltünk be a hazai vállalatok és intézmények infokommunikációs rendszereinek továbbfejlesztésében közvetlenül és közvetve elősegítve eredményességük javítását. A magas minőségi színvonal, a megbízhatóság, a folyamatos innováció, a műszaki fejlesztés, a vevőközpontú szemlélet, a társadalmi környezet gazdagítása, a nyitott kommunikáció eredményezi sikeres, stabil kapcsolatainkat, vevőink hosszú távú elégedettségét.

 

Infokommunikációs szolgáltatásainkat elsősorban nagy- és középvállalatoknak, illetve államigazgatási intézményeknek kínáljuk. Ügyfeleink közé tartozik többek között a Magyar Honvédség, a Külügyminisztérium, a Paksi Atomerőmű Zrt., a MOL Nyrt, a TVK Nyrt., a Magyar Villamosművek Zrt, a BKV, az OTP Bank, az SAP továbbá, a Belügyminisztérium és az Országos Mentőszolgálat.

 

Vállalatunk kiemelt figyelmet fordít az államigazgatási intézmények szektor specifikus IT fejlesztési és biztonsági igényeire. Minősítéseink és referenciáink, továbbá tapasztalatunk garantálja az összetett megoldások minden igényt kielégítő testre szabását, valamint a hosszú távú stabil együttműködést. A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal (KEF) kötött keretszerződésünk alapján, jogosultsággal rendelkezünk, hogy központosított közbeszerzés keretében különböző szolgáltatásokat és megoldásokat szállítsunk ügyfeleink részére.

 

 

Múlt és jövő

 

Száz százalékban magyar tulajdonú vállalatunk 2010-ben a több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft. felvásárlásával indult, és kezdetben a jogelődtől örökölt üzleti kommunikációs és rendszerintegrációs szolgáltatást kínált. 2011-től stratégiai átalakulásunkat követően Enterprise Group néven kibővített portfólióval, új üzletágakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Célunk, hogy az ügyfeleink számára kiépített rendszerek a jelen kihívásai mellett a jövő kérdéseire is választ adjanak, ezért a vállalati informatikai megoldásainkat a valódi szükségletek innovatív megközelítésével, megbízhatóan és magas szakmai színvonalon állítjuk össze.

 

 

Enterprise Group cég ismertető

Letöltés

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők