hírek

hírek

hírek

EDGE SZAKMAI DÍJ

2023-09-15


Magas szinten használod a SOLID EDGE vagy EDGECAM szoftvert? Most itt a lehetőség, hogy megmutasd a nagyvilágnak a tehetséged, a kreativitásod és azt, hogy valójában mire vagy képes! Az Enterprise Group – PLM üzletága már egy évtizede rendezi meg az iparban méltán nívós EDGE VÁNDORKUPA VERSENYT.

Viszont idén a jól ismert EDGE VÁNDORKUPA már nem költözik új céghez. A körülöttünk lévő folyamatos változás nem csak a szoftvereket érinti. 2023-ban egy újragondolt, modern dizájnnal ellátott szobor váltja a nyugdíjazott EDGE kupát. Ennek megfelelően a verseny új néven száguld tovább az iparban: EDGE SZAKMAI DÍJ

Így, idén Te lehetsz az első, aki a megújult EDGE szobor boldog tulajdonosa lehetsz!

Nem kell mást tenned, mint az előző évből megosztasz velünk a feladatkiírásnak megfelelően egy olyan munkádat, amire büszke vagy és elkészítése kihívást jelentett számodra vagy számotokra.

 

AZ EDGE SZAKMAI DÍJ CÉLJA:

A magyarországi SOLID EDGE és EDGECAM felhasználók munkáinak bemutatása, a szakmai elismertség növelése és a közösségépítés.

 

Kiírt kategóriák:

SOLID EDGE

EDGECAM

SOLID EDGE Oktatási különdíj

 

Nevezés feltételei:

SOLID EDGE vagy EDGECAM használata, függetlenül attól, hogy a pályázó jelenleg szoftverkövetéssel rendelkező cégnél dolgozik-e.

Az oktatási különdíjra olyan diák jelentkezhet, aki a 2022/2023-as tanévben hallgatója volt magyar anyanyelvű közép- vagy felsőfokú intézménynek és használja a SOLID EDGE oktatási verzióját.

 

Nevezési határidő: 2023.10.09. (HÉTFŐ) 23:59

 További információt a versenyről és nevezésről itt olvashat.

 

Várjuk a pályázatát!

Enterprise Group – PLM üzletág csapata

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők