hírek

hírek

hírek

Öt OpenScape Business trükk a gördülékenyebb munkavégzésért

2015-11-26


A „tudás gazdaságában” az idő bizony pénz, az emberi produktivitás pedig kétségtelenül kulcsszerepet játszik. A technológia, amelyet használunk, csökkentheti produktivitásunkat – vagy éppen ellenkezőleg, egészen új szintre is léphetünk segítségével ezen a téren. A Unify ezért úgy fejlesztette ki OpenScape Business megoldását, hogy annak használatával minden munkanapunkból a lehető legtöbbet tudjuk kihozni. Lássunk 5 trükköt, hogyan is lehet ezt megvalósítani!

  1. tipp: Vegyük át az irányítást kommunikációnk felett – állítsuk be, mikor vagyunk elérhetőek!
    Sokak számára a feladatok váratlan félbeszakítása az első számú ellensége a produktivitásnak. Az állapot beállításának opciója lehetőséget biztosít arra, hogy minimalizáljuk ezeket a megszakításokat, és aktuális munkánkra tudjunk koncentrálni.


  2. tipp: Osszuk meg ötleteinket egy pillanat alatt – bármerre is járunk éppen!A Unify-jal gyorsan és egyszerűen böngészhetünk a különböző dokumentumok között, oszthatunk meg fájlokat vagy akár chatelhetünk is az OpenScape Web Collaboration által.


  3. tipp: Válasszunk „kedvenceket”, hogy minél gyorsabban tudjunk velük kapcsolatba lépni!
    A kommunikációnk 80%-a sokszor az ismerőseink mindössze 20%-ával zajlik – ha „kedvencnek” jelöljük ezen ismerőseinket, egy kattintással is kapcsolatba tudunk velük lépni.



  4. tipp: Rögzítsük beszélgetéseinket!
    Kutyaugatás, sziréna, a sűrű autósforgalom zaja az úton – sokféle olyan tényező szakíthatja félbe beszélgetéseinket, melyeket nem tudunk kivédeni. Ennek érdekében a Unify lehetővé tette, hogy rögzíthessük beszélgetéseinket – így bármikor vissza tudjuk azokat hallgatni.



  5. tipp: Döntsük el, mikor és hogyan lehessen minket elérni!
    A Unify OpenScape Business CallMe! fejlesztése a céges telefonszámunkat olyan eszközre irányítja, amelyet mi választhatunk ki tetszésünk szerint – így akkor érhetnek el minket üzleti partnereink, amikor csak szeretnénk.
    Az eredeti cikket itt találja: http://blog.unify.com/2015/11/5-openscape-business-productivity-hacks-designed-make-team-perform-better/

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők