hírek

hírek

hírek

EPLM TRENDS 2024 KONFERENCIA- A tanulás a fejlődés záloga

2024-10-24


Több, mint 12 éve alakult meg az Enterprise Group PLM Üzletága azzal a célkitűzéssel, hogy a magyar ipari szektor szereplői számára olyan CAD/CAM/PLM megoldásokat nyújtson, amelyekkel már rövidtávon is fokozható a tervezés és gyártás hatékonysága.
 
Az elmúlt időszakban folyamatosan együtt fejlődtünk a technikai újdonságokkal és mutattuk be azokat. Továbbá az általános gép- és szerszámtervezés, gyártás mellett számos új területen, mint például gyártásütemezés, a különféle robot megoldások vagy a digitális iker alkalmazása terén szereztünk kiemelkedő kompetenciát. A konferenciánk célja, hogy a széles termék- és szolgáltatáspalettánk segítségével ebből a felhalmozott ismeretből nyújtsunk átfogó betekintést a résztvevők számára.
 
Időpont: 
2024.  november 13. (szerda) 9:30-15:00

Helyszín: 
FLOW Hotel & Conference
2365 Inárcs, Szent György utca 12.

Parkolás:
Ingyenes a szálloda előtti parkolóban
 
PROGRAM - SZEKCIÓNKÉNT
 
1. Jövőbiztos válaszok a ma dilemmáira
Egy megoldás akkor jövőbiztos, ha alkalmazkodik a gyorsan változó technológiai környezethez. Hagyományos CAD/CAM rendszereinket az új verziókban bevezetett korszerű technológiák és az általunk nyújtott szolgáltatások teszik jövőbiztossá.
 
2. Új technológiák és hatékonyság növelés
A korszerű technológiák egyre szélesebb körű elterjedése és a felgyorsult gyártási folyamatok szükségessé teszik új megoldások bevezetését és a munkafolyamatok újragondolását. Az egyedi igényekhez igazított célmegoldással vagy a folyamatokat támogató szolgáltatással jól kimutatható hatékonyságnövelés érhető el.
 
 
KÉRDÉSE VAN?
Lépjen kapcsolatba kollégánkkal!
 
Némethné Csicsely Anikó
Enterprise Group - PLM marketing

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők