hírek

hírek

hírek

SOLID EDGE 2019 ÚJDONSÁGOK KONZULTÁCIÓ

2018-08-26


A SOLID EDGE 2019 ÚJDONSÁGAI – ELSŐ KÉZBŐL

 

Vegyen részt, és sajátítsa el vezetett gyakorlatokon keresztül a Solid Edge 2019 újdonságait!

 

2018 szeptemberében Solid Edge 2019 Újdonságok Konzultációkat tartunk partnereinknek, melyeknek az Enterprise Group székhelyén található korszerű oktatóterem ad otthont.

 

„A Solid Edge legújabb verziója a Solid Edge 2019 kiszélesítette a megoldások körét. Az új verzió kilépett a 3D tervező program kategóriából és teljes portfoliója segítségével kínál megoldásokat a tervezés számos területén felmerülő problémákra. Mostantól lehetőség van változó hőmérséklet hatásának vizsgálatára, elektromos panelek tervezésére, áramlások szimulációjára. Az új verzió tovább javította a háromszögelt modellekkel való munka lehetőségét és segítséget ad lemezalkatrészek esetén az ajánlatadás gyorsítására. Mindemellett töretlenül támogatja a csoportmunkát és a hagyományos tervezést.” – emelte ki az új verzió kapcsán Tripolszki Gábor, az Enterprise PLM ügyféltámogató mérnöke.

 

A szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleink a konzultáció alkalmával vehetik át a Solid Edge 2019-es verzióját.

 

Egyedülállóan az Enterprise Groupnál kaphatnak a résztvevők a Solid Edge 2019 újdonságaiból egy minőségi, szakmai, magyar nyelvű DVD-n oktatási anyagot a vezetett gyakorlat végén. A magyar nyelvű videók, lefordított anyagok megkönnyítik az új funkciók hatékony elsajátítását.


A résztvevők megtudhatják azt is, hogy feladataikra milyen megoldásokkal szolgálnak az új fejlesztések, ezért érdemes cégenként minimum 1 kollégának részt vennie a konzultáción. A konzultációra mindenkinek külön számítógépet és étkezést biztosítunk.

 

Részvételi díj: 30.000 Ft/fő + ÁFA

Szoftverkövetéssel rendelkezőknek (nem csak Enterprise Group ügyfeleknek): 24.000 Ft/fő + ÁFA


A konzultáció díja tartalmazza a magyar nyelvű Solid Edge 2019 újdonságok DVD-t.

 

A DVD-t a konzultációtól függetlenül is megvásárolhatja lentebb, a Solid Edge 2019 Újdonságok DVD rendelés gombra kattintva.

 

Jelentkezéshez kattintson!

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők