hírek

hírek

hírek

Az Enterprise Group sikere a Solid Edge regionális értékesítésében

2013-02-11


Az Enterprise Group, a hazai PLM piac új vezető szereplője értékesítette a CEE régióban legmagasabb értékben a Siemens Solid Edge szoftver licenceket 2013 első pénzügyi negyedévében, maga mögé utasítva a hazai versenytársakat és nemzetközi Siemens partnereket. A magyar vállalat PLM üzletágának igazgatója, Szacsky Tibor január végén Bécsben vette át a Siemens PLM Software elismerő díját az elért eredményekért. Az Enterprise Group az idei évben még tovább kívánja erősíteni pozícióját a hazai PLM piacon.

A piacvezető PLM megoldásokat értékesítő Enterprise Group a hazai versenytársak mellett megelőzte a szlovák, román, bolgár, szlovén, horvát és szerb forgalmazókat is. A díjat a Siemens PLM képviseletében Tony Jolly alelnök, Hermann Kaineder ügyvezető igazgató, valamint Iveta Veresova kereskedelmi igazgató adta át Szacsky Tibornak, az Enterprise Group PLM üzletág igazgatójának.

Az Enterprise Group, az innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások egyik vezető hazai szállítója 2012 második félévében indította el PLM üzletágát, ezzel is támogatva a vállalat legnagyobb erősségét, az üzletágak egymásra épülő kompetenciáját. Mérnöki megoldásai a termékek teljes életciklusát lefedik, az ötlettől a tervezésen át egészen a gyártásig, valamint támogatják a termékfejlesztés és újrafelhasználás folyamatát is.

"Sokrétű és sikeres együttműködést folytatunk a Siemens PLM-mel, ezért különösen fontos számunkra ez az elismerés. Az idei évben további előrelépéseket tervezünk a magyarországi PLM piacon, így az árbevétel és a piaci részesedés növelése mellett a Teamcenter egységes információ és dokumentumkezelő rendszer értékesítésében is erősödni szeretnénk" - mondta Szacsky Tibor.

Az Enterprise Group

Az Enterprise Group az innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások egyik vezető rendszerintegrátora. Üzletágai komplex megoldásokat kínálnak az üzleti infokommunikáció (ICT), a mérnöki tervezés és életciklusmenedzsment (PLM), az integrált medikai szoftverfejlesztés (Software), valamint az informatikai tanácsadás és SAP bevezetés területén (Consulting).

A cégcsoport elsősorban nagy- és középvállalatoknak illetve államigazgatási intézményeknek kínál informatikai szolgáltatásokat. Ügyfelei közé tartozik többek között az E.ON Hungária, a Paksi Atomerőmű Zrt., az Audi Magyarország Kft., a MOL Nyrt, a TVK Nyrt., a Magyar Villamosművek Zrt, a BKV, az OTP Bank, az SAP továbbá a Magyar Honvédség, a Határőrség és az Országos Mentőszolgálat. Célja, hogy az ügyfelei számára kiépített rendszerek minden esetben kapcsolatot teremtsenek a jövővel, ezért a vállalat informatikai megoldásainak középpontjában az innováció áll.

Az Enterprise Group a magyar Young csoport 100 százalékos tulajdonában van. A vállalat a nemzetközi Siemens Enterprise Communications (SEN) globális ügyfeleinek kizárólagos magyar partnere és a Go Forward! Partnerprogram keretén belül a SEN Approved Partnere.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők