hírek

hírek

hírek

ENTERPRISE GROUP ICT DAY 2014

2014-05-19


Nem csak vészhelyzet esetén! Ez volt a mottója az Enterprise Group ICT szakmai napjának, melyet az Öbölház Rendezvénycentrumban Orbán Előd ügyvezető igazgató mellett Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat sajtószóvivője, valamint Dr. Golopencza Pál, a Központi Mentésirányítás vezetője nyitott meg.

 

Az ICT DAY a szakma innovatív megoldásainak bemutatása mellett ismertette az üzletág egyik legjelentősebb, hamarosan az átadás fázisába lépő projektjét, melynek köszönhetően 2014-től Magyarországon is európai színvonalú, modern és jóval hatékonyabban működő mentésirányítási rendszer szolgálja ki az ellátásra szorulókat. A bevezetésre kerülő komplex rendszer amellett, hogy a mentés teljes folyamatában résztvevők munkáját segíti, jelentős mértékben hozzájárul a betegek életesélyeinek növeléséhez és a maradandó egészségkárosodások megelőzéséhez.

 

A Kreisz Géza Mentőmúzeum eszközei által a szakmai nap résztvevői megismerhették a mentésirányítás múltját, az Országos Mentőszolgálat mentésirányítási eszköztárát, míg a konferenciaprogram során bepillantást nyerhettek annak jövőjébe is.

 

"Nagy öröm számunkra, hogy éves szakmai bemutatónkra ilyen nagy számban látogatnak el partnereink. Jelenlétük és az elégedettségi felmérés eredményei pozitív visszacsatolásként szolgálnak, és bizonyítják azt, hogy jó úton haladunk" - mondta Katona Tamás, az Enterprise Group ICT üzletág igazgatója.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők