hírek

hírek

hírek

Az Enterprise Group vehette át a Siemens PLM legrangosabb európai elismerését

2018-02-13


A Siemens PLM Software idén január végén rendezte meg éves partnertalálkozóját, ahol az Enterprise Communications Magyarország Kft. vehette át a Mainstream Engineering Software kategória legrangosabb, Top European Partner díját.

 

 

A minden évben megrendezésre kerülő EPLS (European Partner Leadership Summit) konferenciának idén a máltai St Julian’s adott otthon. A kétnapos rendezvény keretein belül a partnerek a legfrissebb trendeket oszthatják meg egymással, és az üzleti növekedés támogatásaként közösen járják körbe az iparág aktualitásait és best practice-eit. A Siemens PLM a konferencián átadásra kerülő Top European Partner elismerő díjakat a partnercégek előző üzleti évben tanúsított teljesítménye alapján ítéli oda.

 

 

Az Enterprise Communications Magyarország Kft. a Siemens PLM termékek viszonteladójaként elkötelezett híve annak, hogy a magyarországi kis- és középvállalkozások is közelebb kerüljenek a digitalizációhoz. A digitális átalakulás a gazdaság minden szereplőjére kihat, mégis elmondható, hogy a gyártó cégek járnak élen, s tesznek meg egyre többet folyamataik automatizálásáért.

Azonban nem könnyű az elindulás a digitalizáció felé, a legtöbb vállalatnál jelenleg még nincs olyan digitalizációért felelős szakember, aki képes lenne vagy vállalkozna a folyamat szakszerű levezénylésére. Az Enterprise Communications Kft. a 2017-ben indított ipari digitalizációs kampánya keretében igyekszik segítséget nyújtani a hazai KKV szektornak az új ipari trendek világában való tájékozódáshoz.

 

 

A vállalat PLM üzletága amellett, hogy egyedi, cégre szabott bemutatók és konzultációk révén folyamatosan igyekszik edukálni az érdeklődő cégeket és szakembereket, az ipari digitalizáció kampány keretein belül ingyenes online webinárokkal is szolgál a minél gyorsabb és hatékonyabb információátadás reményében. A szintén online, ingyenesen elérhető tartalmaik között hasznos és érdekes információkat találnak mind a digitalizáció útjára rálépni készülők, mind azok, akik már belevágtak a folyamatba. Szakembereik fontosnak tartják, hogy könnyen elérhető tartalmakat biztosítsanak az Ipar 4.0 és a hozzá tartozó technológiai hírektől és újdonságoktól kezdve egészen a különböző iparágak egyedi szoftveres megoldásainak segítségnyújtásáig.

A helyi erőfeszítések sikerességét látva a Siemens PLM 2018-ban további négy európai országra is kiterjeszti a magyarországi Enterprise Communications Kft. által kidolgozott kampányt. Az ipari digitalizációs kampányelemeket az országokban működő partnercégek a lokális igényekhez szabják, azonban megtartják a fő pilléreket, az átlátható információátadást modern digitális technológiai eszközökkel.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők