hírek

hírek

hírek

QuadriSpace bemutatta a 2014-es termékcsaládját magas szintű Solid Edge kompatibilitással

2015-02-01


QuadriSpace bemutatta a 2014-es termékcsaládját magas szintű Solid Edge kompatibilitással


Az új 64bites verzió lehetőséget nyit a nagy modellek könnyebb kezelésére és a Solid Edge fájlok közvetlen felhasználására


A QuadriSpace™ bejelentette a Pages3D™ 2014, Publisher3D™ 2014 and Document3D™ Suite 2014 szoftvercsalád. Bővebb információ


A felfrissített verzió teljes 64bites támogatottságot kapott, jobban segítve a felhasználót nagyméretű 3D-s CAD fájlok kezelése közben. A másik jelentős fejlesztés, hogy az új verzió natív olvassa a Solid Edge fájlokat. Természetesen ezen új lehetőségek mellett továbbra is felhasználhatóak a SolidWorks, Autodesk Inventor, Creo, Pro/E, Rhino, SketchUp, modelljei, valamint a szélesebb körben használt és ismert fájlformátumok, mint a DWF, STEP, IGES.


QuadriSpace, mint termék és felhő alapú szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználóknak a gyors:
•    Technikai dokumentáció készítését utasításokhoz, katalógusokhoz és egyéb anyagokhoz
•    Technikai illusztrációk publikálást és azok tartalmának megosztását
•    Opcionálisan, online megosztható tartalmakat és felhő alapú csoportos együttműködést


Pages3D, mint a Quadrispace vezető termékében lehetőség nyílik komplex dokumentumok létrehozására közvetlenül a 3D-s modellekből, egyedi módon lehetővé teszi a nyomatatott vagy interaktív anyagok készítését a 3D-s adatokat felhasználva a szabadalmaztatott technológián keresztül. Pages3D szoftverben a felhasználó egyszerűen eldöntheti, hogy a rendelkezésre álló 3D-s adatállományból munkautasítást, alkatrészkatalógust, vagy kézikönyvet készít. A dokumentumok felhasználhatóak 3D PDF-ként vagy megosztható a Reader3D-be. Az interaktív dokumentumok „könnyített” 3D-s adatokat tartalmaznak, ami nagy előny az eredeti 3D-s CAD adatokhoz képest.

 

 

 

 


Publisher3D-ben lehetőség van a 3D-s modellekből szerelési utasítást, interaktív alkatrészkatalógust és más felhasználói igényen alapuló tartalmakat készíteni. A szerkesztő számára nagy előny, hogy a Publisher3D támogatja a magyarázó szövegek létrehozását, a 3D-s illusztrációkat, a lépésről-lépésre folyamatleírásokat és a robbantott nézeteket tételszámokkal, darabjegyzékkel. Publisher3D segítségével a felhasználó olyan standard kimeneti formátumokat választhat, mint a képek, videók, PDF-ek, stb. Azonban lehetőség van a létrehozott tartalmak közvetlen felhőbe való publikálására is a Share3D™ felhő alapú szolgáltatásnak és együttműködésnek köszönhetően.
 

 

 

 



Share3D a Quadrispacenek egy új felhő alapú megosztó technológiája és együttműködési szolgáltatása a natív alkalmazásokon keresztül iPad-re iPhone-ra és PC-re. A 3D alapú tartalmak, információk nem csupán modellek, hanem a 3D használata a felhő alapú technológiával kiterjeszti az adatokat, hogy elérhetőek legyenek a gyártás, a marketing, az értékesítés vagy szerviz számára. Share3D ingyenesen lehetővé teszi 3 projektig a kipróbálást. Regisztráció itt készíthető a kipróbáláshoz.
 

 

 

 


További információért tekintse meg a következő weboldalakat: www.quadrispace.com ; http://www.eplm.hu/solutions/Quadrispace.aspx

QuadriSpace Vállaltról


QuadriSpace vállalat (www.quadrispace.com) egy vezető szoftverfejlesztő a felhő alapú szolgáltatások és alkalmazások fejlesztésében, amelyek lehetővé teszik a 3D-s adatok egyszerű újra felhasználását dokumentációkhoz és együttműködéshez. Szoftvereinkben egyszerűen készíthetőek és közvetlenül megoszthatóak a létrehozott tartalmak 3D PDF-ben, nyomtatva vagy a felhőben tárolva. 2001-ben alapított vállalat segíti a partnereit, üzletfeleit az 3D-s adatok ismételt informatívabb felhasználásában, amely növeli a produktivitást, csökkenti a piacra lépési időt és elősegíti a kommunikáció hatékonyságát világszerte.

Márciusban induló webinársorozatunkban többször is fogunk foglalkozni a Quadrispace termékcsaláddal, így várjuk önt is, hogy megismerhesse ezt a termékönket!

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők