hírek

hírek

hírek

Európai színvonalú, felelősségteljes betegellátás Pakson az EMMA segítségével

2014-03-25


A Paksi Gyógyászati Központ nem az átlagos magyar színvonalat képviseli az egészségügyi ellátó intézmények sorában – a rendelőintézetbe nemrégiben vezették be az EMMA integrált egészségügyi szoftverrendszert, amit dr. Bodnár Imre, az intézet főigazgatója az „év legjelentősebb és egyik legsikeresebb beruházásaként” jellemzett.

 

A gyógyászati központ tervei között régebb óta szerepelt az informatikai rendszer cseréje, azonban a paksi intézmény a magas elvárásainak (hatékony gyógyítás és folyamatosan magas színvonalú, emberközpontú szolgáltatás) köszönhetően évekig nem talált azoknak megfelelő medikai rendszert. Végül 2012-ben az EMMA rendszerre esett az intézet választása, mivel az EMMA mind technológiájában és szakmaiságában, mind megjelenésében és kezelhetőségében megfelelt az általuk támasztott követelményeknek.


A főigazgató elmondta, az átállásnál a kezdeti kétkedésüket az Enterprise Group hamar eloszlatta: a szakemberek ugyanis rendkívül felkészülten, nagy tapasztalattal és hozzáértéssel végezték munkájukat, így a központ zökkenőmentesen át tudott állni az új rendszerre. Nem jelentett problémát a régi adatokhoz történő hozzáférés sem: „az adatmigráció magas hatásfokon és kiemelkedő minőségben készült el”.


A korábbi informatikai szállító teljesítményével szemben az intézet dolgozói az EMMA rendszerre való átállás első hete után már úgy érezték, biztosabb alapokon és nagyobb hatásfokon használják az új medikai szoftver lehetőségeit. Az Enterprise Group szolgáltatásának színvonalát pedig emeli az a tény is, hogy azokat a javaslatokat, észrevételeket, amelyek a rendszer működését javítják és használati értékét emelik, beépítik a fejlesztési tervbe, így még inkább a valódi igényeknek megfelelő szolgáltatást nyújtják a használóknak.


Az EMMA medikai rendszerre való átállás alapján a főigazgató számára egyértelművé vált, hogy az Enterprise Group innovatív és szakértő szállító, valamint hogy a vállalat nem csak stabil egészségügyi informatikai rendszert kínál, hanem a komplex szolgáltatások mellett jövőbemutató szakmai víziókkal is rendelkezik.

Dr. Bodnár Imre szavaival élve: „Paks városa már nem csak az atomerőművel dicsekedhet, hanem azzal is, hogy a szakrendelőjében európai színvonalú, felelősségteljes munka és példaértékű betegellátás történik, mindez az EMMA rendszer segítségével”.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők