hírek

hírek

hírek

2016: a rendezvények éve volt a PLM-nél

2017-04-25


A 2016-os évben is számos rendezvény kapcsolódott a PLM üzletághoz. Áprilisban a Solid Egde és Edgecam Országos Versenyét az NCT Akadémián szerveztük meg, de részt vettünk a Ligno Novum kiállításán is saját standdal, melyen Alphacam és Solid Edge termékeinket ismertettük. 2016-ban is teltházas előadást tartottunk VERO nyílt napunkon, mely ugyanolyan sikeres volt, akárcsak EPLM nyílt napjaink.  Solid Edge és Edgecam termékeinket prezentáltuk működés közben az Optimum nyílt napon, míg az Automotive Hungary kiállításon a Vero megoldások mellett NX-re és Tecnomatixre specializálódva Siemens termékeinkkel is megjelentünk.

 

 

2015-ben szerveztük meg először az EPLM nyílt napokat, melyet akkor is és most is rendkívül nagy érdeklődés övezett. A két napig tartó program során saját kiállításunkon keresztül mutattuk be a Siemens és Vero termékeket, valamint informatív, célorientált előadásokat tartottunk a látogatóknak.

Éves nagy, szakmai konferenciánkat, az EPLM Trends-et októberben is az Aquaworld Resort Budapestben tartottuk, ahol közel 60 cégtől 150 fő jelent meg. Az egész napos program Béke Gyula, a PLM üzletág igazgatójának köszöntésével kezdődött, amit a MyArtoo bemutatása követett. A kommunikáló, mozgó R2D2 tervezését Solid Edge, Radan és Edgecam szoftverekkel valósítottuk meg. A rendezvény során minden érdeklődő megismerhette a Siemens és a Vero termékeit, melyekhez a plenáris előadást követően külön (Solid Edge, Tecnomatix, Edgecam, NX) szekciós termek és egy Vero konzultációs terem állt rendelkezésre. A tavaly megkezdett szokáshoz hasonlóan 2016-ban is az EPLM Trends konferencia adott otthont az Edge Vándorkupa díjátadónak is, melynek kapcsán több kéziszerszám és ajándékutalvány is gazdára talált a nyertesek között.  A verseny célja, hogy értékelje a hazai Solid Edge és Edgecam felhasználók munkáit – oktatási kategóriában is. A rendezvény idén is sikeres volt, hiszen a résztvevők érdeklődők, interaktívak voltak – kollégáink pedig rengeteg érdekes kérdésre válaszolhattak.

 

Nézzük meg, milyen rendezvényeken is vettünk részt idén, miért volt 2016 a PLM üzletágnál „a rendezvények éve”!

 

április 6-10. Ligno Novum

április 8. Országos Solid Edge és Edgecam Verseny

április 23. Ipari és Hobby CNC kiállítás

május 5. Vero nyílt nap

május 24-27. Ipar Napjai

június 8-9. EPLM nyílt napok

október 5. EPLM Trends

október 13-15. IV. Gépészeti Szakkiállítás

október 19-21. Automotive Hungary

október 21-21. Optimum nyílt nap

 

Olvassa el a legfrissebb PLM Hírmondó további cikkeit is!

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők