hírek

hírek

hírek

A hazai medikai szoftverpiac meghatározó szereplőjeként az Enterprise Group ismét részt vesz a Magyar Kórházszövetség Kongresszusán

2018-04-17


Immár 30. alkalommal kerül megrendezésre 2018. április 24-27. között az egészségügyi szektor éves szakmai találkozója, a Magyar Kórházszövetségi Kongresszus.

 

Idén az egri Hotel Eger & Park szállodában gyűlnek össze az ágazat képviselői, hogy a kórházi ellátórendszerrel kapcsolatban álló résztvevőknek bemutassák új fejlesztéseiket és szolgáltatási portfóliójukat.

 

Az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás (EMMA) fejlesztőjeként az Enterpise Group 2012 óta vesz részt az éves Kongresszuson, s az azóta eltelt időben az államilag finanszírozott fekvő intézmények piacán megszerezte és stabilan őrzi 3. helyét.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy eHealth üzletágunk közel 6 éves fennállása óta sikerült egy dinamikus fejlődési pályát bejárnunk és 2017 decemberében elindítani a 18. EMMA ügyfelet. Zászlóshajó termékünk, az EMMA 3.0 – ügyfeleinktől kapott visszajelzések alapján – a hazai piac talán legfejlettebb megoldásává nőtte ki magát”- nyilatkozta Orbán Előd, a 100%-ig magyar tulajdonban levő vállalat ügyvezető igazgatója.

 

AZ Enterprise Group standját keresse a 21-22-es helyen, ahol megismerheti többek között az eRADical teleradiológiai megoldást és bemutatásra kerül az Enterprise eMAGE terméke is, mellyel 2017-ben a vállalat belépett a hazai PACS piacra is.

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők