hírek

hírek

hírek

Szakmai nap az ICT-nél: Smart Solutions

2017-06-28


2017. június 22-én csütörtökön sikeresen lezajlott az Enterprise Group modern székházában az ICT Smart Solutions szakmai nap, ahol a különböző programok keretében a jövő informatikai trendjeinek elemzése állt a középpontban. A teltházas rendezvényt egy kellemes borkóstolóval, jó hangulatban kötetlen beszélgetéssel zártuk.

 

Az ICT üzletág rendezvényén részt vevők két terem programjai közül választhattak: míg az első számú teremben a „kézzel fogható” megoldások kaptak helyet, addig a másik helyiségben partnereink és az ICT üzletág munkatársainak prezentálásában elméleti szinten jártuk körül az informatikai trendek témáját.

 

 

Az elméleti szekcióban Juhász László ICT üzletág igazgató nyitóbeszédében ismertette gyártóink, partnereink üzleti eseményeit, fejlesztéseit továbbá felvázolta mit tesz üzletágunk az üzleti igények kiszolgálása végett. Köszöntőjével felvillanyozta az érdeklődőket, akiket három izgalmas előadás is várt, ezek közül elsőként egyik fő partnerünk, a Fujitsu Hungary jóvoltából Taál Péter ismertette a Fujitsu PRIMEFLEX for Openstack integrált rendszerét „Biztonságosan a felhőbe” címmel. Az OpenStack nyílt forráskódú felhőfelügyeleti szoftver kapcsán megtudhattuk, hogy ez a megoldás a leggyorsabb ütemben növekvő és a legszélesebb iparági támogatással rendelkező nyílt forráskódú felhőfelügyeleti platform, mely mindezek mellett rendkívül költséghatékony is. Krupa Zsolt, az ICT üzletág műszaki igazgatója Extreme Networks Forgalomanalízis és SDN témában tartott érdekes prezentációt, melyben egy általános bemutatót követően megismerhettük többek között az Extreme Networks Analytics és SDN, valamint a Management Center működését is. Az elméleti előadásokat Kovács Imre presales csoportvezető a Unify OS4000 V8 újdonságairól, illetve az OpenScape Voice Expressről tartott előadása zárta. Az összes előadást egy ahhoz kapcsolódó interaktív blokk követett, biztosítva ezáltal, hogy vendégeink választ kapjanak minden felmerülő kérdésükre.

 

 

Nagy érdeklődés övezte az előadások között tartott szünetekben a szimulációs szobában kiállított Fujitsu, Extreme Networks és Dell termékeket, melyekkel közelebbről is meg lehetett ismerkedni.

Közösségi termünkben ez idő alatt a finomságok kerültek középpontba, a szakmai programokat követően pedig a Palack Borbár jóvoltából egy kiváló, öt tételes borkóstoló vette kezdettét, melyen a borok ízvilágával harmonizáló tapasokat tálaltunk. A kóstoló alatt lehetőség nyílt a további felmerülő kérdések megvitatására, s – nem utolsósorban – a közvetlen hangulatú kapcsolatépítésre is.

Örömünkre szolgált, hogy rendezvényünkön ügyfeleink, partnereink nagyfokú elégedettségüket fejezték ki, így ennek megfelelően üzletágunk idén további hasonló programokat is tervez.

 

A szakmai napon bemutatott előadások anyaga online, ezen a linken érhető el.

 

A rendezvényen készült fotókból összeállított galéria itt tekinthető meg.

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők