hírek

hírek

hírek

Új és környezetbarát helyen az Enterprise Group

2013-11-05


Az Enterprise Group, mint az innovatív informatikai és infokommunikációs szolgáltatások és megoldások egyik vezető hazai rendszerintegrátora folyamatos és fenntartható fejlődésre törekszik. Az egyre több innováció és az új megoldások bővülő köre elérkezetté tette az időt a továbblépésre; november 15-én a vállalat egy tágasabb irodaházba költözik, mely kényelme mellett korszerű megoldásaival is támogatja a cég tevékenységét.


Az Enterprise Group már a kezdetektől a környezettudatos gondolkozás híve, így az új székhely kiválasztásakor a könnyű elérhetőség mellett fontos szempont volt az is, hogy az épület környezetbarát és újrahasznosított anyagok és építőelemek felhasználásával épült, a lehető legalacsonyabb energiafelhasználásról pedig a legújabb technológiák gondoskodnak. A Váci Greens irodaház tervezése és kivitelezése során megkülönböztetett figyelmet fordítottak arra, hogy a fejlesztések eredményeként az épületek minden egyes részletükben környezetbarátok legyenek. Egy fejlett épületirányítási rendszer folyamatosan figyeli és vezérli az épület kimenő energiamennyiségét, és biztosítja, hogy minden elektromos és mechanikai rendszer optimális teljesítményen működjön, a dízel generátorok pedig kettős áramellátást biztosítanak, kiküszöbölve a hosszabb áramszünetek lehetőségét.


A frekvenciavezérelt mennyezeti lámpák minimalizálják a halogén lámpák használatát, a kitűnő hőszigetelés pedig megelőzi a szükségtelen hőveszteséget, továbbá az alacsony energiaigényű berendezések, a mosdók víz-újrahasznosítása, illetve a rendszeres karbantartás is elősegítik a fogyasztási költségek és az energiafelhasználás további csökkentését. "Vállalatunk az elmúlt évek jelentős informatikai projektjeinek és tendereinek köszönhetően a hazai informatikai piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. E fejlődés fontos mérföldköve, hogy idén ősszel az innováció és a 'zöld gondolat' elkötelezettjeként új székhelyünknek a régió egyik legmodernebb és környezetbarát irodaházát, a Váci Greens-t választottuk" - mondta Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója.


Az Enterprise Group új címe: Váci Greens, 1138 Budapest, Váci út 117-119.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők