SMART üzletág

SMART üzletág

KUTATÁS, FEJLESZTÉS ÉS EGYEDI GYÁRTÁS

Komplex alkalmazások, egyedi eszközök és megoldások fejlesztése és gyártása
smart

Enterprise Group – SMART üzletág

Az Enterprise Group kiemelt figyelmet fordít az innovációra, egyedi fejlesztések és kutatási-fejlesztési projektek megvalósítására. Ennek keretében a korábbi projektek kifejlesztéséért felelős Innovation Center 2024-től SMART üzletág néven vállalati és közületi ügyfelek számára kínál IoT alapú komplex megoldásokat, beleértve egyedi elektronikai és hardverfejlesztéseinket, illetve az ezekhez is kapcsolódó nagymennyiségű adatok feldolgozására és integrálására épülő folyamat- és döntéstámogatási szoftvereinket.

A SMART üzletágban jelenleg három területen történnek fejlesztési munkálatok. A Rácalmáson lévő telephelyen az egyedi elektronikai és hardverfejlesztési tapasztalat révén komplex IT eszközök és megoldások, Szegeden egy GINOP projektből kiindulva biotechnológiai szoftverfejlesztés, valamint Budapesten Smart IoT tudásra alapozva soklokációs adatfeldolgozási rendszerek fejlesztése zajlik.

SMART üzletág

Segíthetünk?
Az Enterprise Group teljes körű implementációs, projektmenedzsment, support- és szaktanácsadói szolgáltatást biztosít Partnerei számára. Mindezt gyorsan, hatékonyan és rugalmasan, folyamatosan magas színvonalú megoldásokkal. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 80 888 326-es telefonszámon!

search

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők