hírek

hírek

hírek

EMMA az IMZ Medical Kft. mindkét telephelyén, Budapesten és Debrecenben

2020-10-01


Az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás – EMMA - 2020. nyarán került bevezetésre az IMZ
Medical Kft. mindkét telephelyén, Budapesten és Debrecenben.

A budapesti telephelyen júniusban indult a betegellátás, ahol az IMZ-Medical professzionális csapata kardiológus- belgyógyász szakorvosokkal várja a betegeket.

 

A debreceni telephely augusztusban nyitotta meg kapuit a páciensek előtt, ahol szintén kardiológiai és belgyógyászati szakrendelések magas szintű magán ellátását nyújtják.

 

A paraméterezési feladatok és az oktatás nagyon gördülékenyen zajlottak. Az egészségügyi intézmény felhasználói együttműködőek és elkötelezettek voltak, így az oktatás rövid idő alatt, a bevezetést megelőző hetekben történt online. Az indulásig az EMMA-ban teszt munkahelyen tudták gyakorolni a betegadatok rögzítését a felhasználók, melyhez távolról nyújtottunk támogatást.

 

A rendelőkben dolgozó orvosok a kardiológia és érdiagnosztika területének legmodernebb eszközeivel végzik vizsgálataikat annak érdekében, hogy a kardiológiai megbetegedések széles spektrumát észlelhessék, és a mihamarabbi diagnosztizálásnak köszönhetően megkezdhessék az indokolt kezelést.

 

A szakellátásban szerzett több évtizedes tapasztalatukkal segítik a pácienseket az egészségük megőrzésében, a betegségek megelőzésében és a gyógyulás folyamatában.

 

Biztosak vagyunk abban, hogy az EMMA medikai rendszerrel az IMZ Medical Kft. gyors és magas színvonalú munkavégzést tud folytatni a jövőben.

 

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők