hírek

hírek

hírek

Az Enterprise Group az Atos Unify akkrediált partnere

2021-07-21


Az Enterprise Group ICT üzletága egészen fennállása óta, az Atos Unify termékek minősített partnere és 2021-ben ismét három termékcsoport-kategóriában ítélte meg az Enterprise Group számára a Master minősítést, ezek az OpenScape EnterpriseOpenScape 4000 és az OpenScape Business

 

Az Enterprise Group 2010 óta minden évben a gyártó legmagasabb szintű Master partnere az összesen három Master szintű minősítésnek köszönhetően. Az Atos Unify a Partner Program keretein belül minden évben felülvizsgálja az akkreditációt, hogy végfelhasználóinak a legmagasabb minőséget tudja biztosítani. Az Enterprise Group ICT üzletágának idei tanúsítványa 2021. június 30-ig érvényes.

 

Az Atos Unify által kiállított Master partneri elismerés nemcsak a szolgáltatás minőségén tükröződik. Ennek köszönhetően tudjuk ügyfeleink számára biztosítani a piacon elérhető legmagasabb gyártói árkedvezményeket, melyek kizárólag ezen a partneri szinten hozzáférhetőek.

 

Amellett, hogy az Enterprise Group az Atos Unify legmagasabb szintű Master partnere Magyarországon, az országban szintén egyedüliként kötheti meg évről évre sikeresen a HandsOn szerződést. A partneri szerződésnek szintén igen magas megfelelési kritériumai vannak a gyártó felé, minden országban csak egy ilyen szerződéssel működő partnert tartanak számon. A partnerség keretein belül az Enterprise Group végzi a központilag kezelt Atos Unify Global Accountok karbantartási feladatait és az egyedi projekt megbízásokat.

 

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők