hírek

hírek

hírek

Sikeres AQAP minősítések: az Enterprise Group eleget tesz a szigorú katonai többletkövetelményeknek is

2017-02-23


2017. február 15-én az Enterprise Communcations Magyarország Kft. igazolta, hogy az ISO 9001-es szabvány követelményein túl a NATO AQAP 2110 (NATO minőségbiztosítási követelmények a tervezéshez, fejlesztéshez és gyártáshoz) és a NATO AQAP 2210 (NATO kiegészítő szoftver minőségbiztosítási követelmények az AQAP 2110 vonatkozásában) normatív dokumentumok követelményeinek is megfelel.

Ennek eredményeként a NATO AQAP 2110 szerinti tanúsítvány érvényessége meghosszabbításra került. Továbbá újabb tanúsítvánnyal gazdagodott palettánk a NATO AQAP 2210 tanúsítvány megszerzésével, ami igazolja, hogy a szoftverfejlesztési tevékenységünk is megfelel a katonai többletkövetelményeknek.

A sikeres auditot – csakúgy, mint az ezt megelőző alkalmakkor – belső felkészülés előzte meg. Ebből kollégáink, aktív részt vállalva, minden érintett területet ellenőriztek. Örömünkre szolgál, hogy a felkészültségünknek köszönhetően az auditorok mindent rendben találtak, a vállalatról és a működésünkről pozitív képet kaptak.

 

Az audit eltérések nélkül, akadálytalanul zajlott le. Cégünk a jövőben tehát megerősített szolgáltatásokhoz kapcsolódó minőségi kontrollal működik tovább az említett területeken.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők