hírek

hírek

hírek

A Vero Franciaországban, a SIMODEC kiállításon mutatja be főbb termékelőnyeit

2016-02-25


A világ egyik vezető CAD/CAM megoldás szállítója, a Vero Software a 2016 március 8 és 11 között megrendezésre kerülő SIMODEC kiállításon mutatja be a legújabb Edgecam és PartXplore megoldásait és termékelőnyeit.

A SIMODEC Nemzetközi Esztergagép Show a szakma egyik legrangosabb kiállításának ad otthont, melyen a maró- és esztergagépek legfontosabb nemzeti és nemzetközi képviselői vesznek részt; számos kiállítót és látogatót vonz Európa országaiból, pl. Franciaországból, az Egyesült Királyságból, Olaszországból, Svájcból vagy Csehországból.

 

A Vero a legújabb Edgecam és PartXplore megoldásait a „D” csarnok P11 standján mutatja be, a ‘Salon international de la machine-outil de décolletage.’ részben.

 



Az Edgecam, a piacvezető CAM rendszer a 2016 R1 új verzióját mutatja be, számos termékújdonsággal, többek között egy új hatékony elősimító süllyedési opcióval, az új fogásvételi stratégiával (melyet főként nagy mélységű esztergáláskor használunk, két élű eszterga lapkákkal - a szerszám éltartamának növelése érdekében) és egy olyan új funkcióval, amely marókon és esztergákon is lecsökkenti az előgyártmány frissítés idejét. Új funkciók érhetők el a szerszámgép konfigurációk területén is. A maró-esztergák lehetőségei még tovább fejlődtek. Az Edgecam 2016 R1-ben teljesen támogatottak a fej-asztal felépítésű gépek, beleértve a Siemens, TNC és ISO programozási nyelvek támogatását.

 


A különböző formátumú 3D-s CAD fájlok megjelenítésére és ellenőrzésére ideális eszköz, a PartXplore is bemutatkozik a kiállításon. A PartXplore szoftvert úgy alkották meg, hogy a tetszőleges méretű és formátumú CAD-es fájltípusokat hatékonyan és gyorsan lehessen segítségével importálni és megvizsgálni. A PartXplore használatával gyakran fele annyi időbe telik a fájlok megnyitása, mint az eredeti CAD alkalmazásban.

 

A Hexagon Manufacturing Intelligence leányvállalat részeként a Vero Software közös standon fog megjelenni a hatékony és rugalmas mérési megoldásokat kínáló Hexagonnal együtt. A kiállításra ellátogató érdeklődők megtekinthetik az Optiv Classic 322/432 multiszenzoros belépőszintű mérőgépet. A színes digitális CCD-s kamerával és motoros CNC zoommal, valamint opcionálisan érintésre kapcsoló tapintókkal felszerelt Vision szenzor is a csomag része. A PC-DMIS Vision szoftver egyedülálló jellemzői megkönnyítik a mérési folyamatot. A Hexagon MI azért választotta ezt a terméket, mert a helyi piaci viszonyokra van szabva.


A közelgő eseményhez kapcsolódóan Samantha Mayet, a Vero Franciaországi marketing koordinátora elmondta: „A SIMODEC Show egy igen jól megszervezett kiállítás, közismert az általa teremtett lehetőségekről, rengeteg új partnerkapcsolat kiépítésére, illetve üzletek kötésére nyújt kiváló alkalmat, valamint megismerteti az érdeklődőket az iparban aktuálisan zajló innovációkkal és kutatási eredményekkel. Ezért a kiállítás kiváló alkalmat jelent az Edgecam és a PartXplore legújabb technológiai vívmányaik bemutatására a kiállítás nemzetközi érdeklődői számára.”

 

A SIMODEC kiállítással kapcsolatos további információkat a következő weboldalon talál: http://www.salon-simodec.com/ 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők