plm üzletág

ST8 újdonságok

plm

ST8 újdonságok
facebook icon Solid Edge a Facebookon

A Solid Edge ST8 egyedülállóan hatékony modellezési eszközei, valamint páratlan mobil rugalmassága révén lehetővé teszi, hogy határok nélkül tervezzen.

Tervezzen úgy, ahogy szeretne: valósághűen, pontosabban és gyorsabban. A rugalmas modellezést lehetővé tévő szinkronmodellezési technológia segítségével intuitív módon hozhat létre valósághű és pontos terveket – a piacra jutási idő és a termékfejlesztési költségek csökkentése mellett.

Oldja meg tervezési feladatait bárhol, bármikor a mobil eszközökre optimalizált modellezéssel és a vizuális megoldások segítségével. Aknázzon ki új lehetőségeket a partnereink által kifejlesztett alkalmazásokkal, melyek azonnal elérhetők az online Solid Edge App Marketplace-en. Dolgozzon helyben, és teremtsen kapcsolatot a világ többi részével, a Solid Edge Facebook és egyéb közösségi oldalakhoz történő azonnali hozzáférés révén.

A Solid Edge ST8-ban található több száz fejlesztés közül most kiemeljük a legfontosabb innovációkat, melyek lehetővé teszik a hagyományos modellezés korlátainak és határainak leküzdését.

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők