plm üzletág

Egyéb újdonságok

plm

Egyéb újdonságok
facebook icon Solid Edge a Facebookon

Windows stílusú rendezés és gyorsabb hozzáférés az adatokhoz: A Solid Edge SP ST8 termékadat-kezelési újdonságai lehetővé teszik, hogy a felhasználók megértsék és átlássák a komplex tervezési projektekben részt vevő összes adatot, gyorsabban lekövetve ezáltal a mérnöki változtatásokat. Helyezzen át egyszerre több dokumentumot egy Tétel Mester struktúrában – éppúgy, mint ahogy a Windowsban tenné a fájlokkal: válassza ki a tételeket, adja meg a célterületet, és folytassa a munkát, amíg a szerver elvégzi a munkát a háttérben.

Az adatok keresése gyorsabb és egyszerűbb lett: könnyedén nyerhetünk ki különböző listákat a beszállítókról, munkaterületekről, anyagokról, osztályokról, költségekről, gyártási időkről vagy éppen az ezekhez kapcsolódó műveletekről.

Alkatrész- és lemezalkatrész modellezés

Gyakori feladatok automatizálása: Új funkciók gyorsítják fel az ECR-ek, ECO-k létrehozását és a gyártásra kiadás munkafolyamatait. Könnyebb lett az ellenőrző és jóváhagyó személyek hozzárendelése az egyes munkafolyamatokhoz, valamint lehetőség van automatizálni a fájlexportálást a kiadás során, többek között PDF, DXF és nézegető fájl formátumokba.

 

Korlátlan mobilitás: A tervezők az asztaltól felállva is teljes szabadságot kapnak, terveiket bárhol és bármikor létrehozhatják és módosíthatják.

Alkatrész- és lemezalkatrész modellezés

Solid Edge használat Microsoft Surface Pro 3 eszközön: A teljes értékű Solid Edge alkalmazás futtatható ezen a könnyű, hordozható platformon. A Solid Edge felhasználói felület optimalizálásának köszönhetően az ujjmozdulatokkal a nézet manipulációkat hajthatja végre, míg a Surface Pen toll segítségével lehetőség van a precízebb mozdulatokra is, a vázlatkészítés vagy geometria kiválasztás is kényelmesen megoldható.

 

A meglévő iOS-es és Androidos kínálat kiegészítéseképpen, az ingyenes Solid Edge Viewer alkalmazás már Windows 8.1 operációs rendszeren is elérhető a táblagépekhez.

Könnyebb hozzáférés: Használjon professzionális 3D-s CAD rendszert rugalmas, rövid távú elkötelezettség mellett: A Solid Edge már egy megfizethető havi előfizetési rendszeren keresztül is elérhető szerte a világon, ami mind a kis cégek, mind a nagyvállalatok számára megteremti azt a rugalmasságot, mellyel lehetségessé válik a piaci keresletingadozásokra történő gyors reagálás, a költségek kézben tartása mellett.

Alkatrész- és lemezalkatrész modellezés

Lenyűgöző felhasználói élmény: A Solid Edge tanulási portál olyan eszközök átfogó gyűjteménye, melyek segítségével gyorsan gyarapíthatja tudását. Személyre szabott képzési útvonalak teszik lehetővé, hogy kiválaszthassa az ismereti szintjének megfelelő oktató videókat, gyakorlatokat, valamint a saját tempóban elsajátítható, illetve oktatók által vezetett képzési anyagokat.

Alkatrész- és lemezalkatrész modellezés

Dolgozzon helyben, és maradjon kapcsolatban a világgal: A felhasználóknak most lehetőségük van arra, hogy megosszák munkájukat és tapasztalataikat a többi felhasználóval és a fejlesztőkkel, a dinamikusan fejlődő Solid Edge Közösségi és Facebook fórumokhoz történő valós idejű hozzáférés által, a Solid Edge felhasználói felületéről kiindulva.

Alkatrész- és lemezalkatrész modellezés

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők