plm üzletág

Szereléstervezés

plm

Szereléstervezés
facebook icon Solid Edge a Facebookon

 

Tervezés szerelésen belül: Az összetett szerelések tervezése még inkább leegyszerűsödött azáltal, hogy lehetőség van a felsőbb szinten lévő geometriák kiválasztására alkatrészek vagy alszerelések szerkesztésre megnyitása alatt. További újdonság, hogy ezentúl alkatrészkapcsolatok is létrehozhatók anélkül, hogy írási jogosultsággal rendelkeznénk a felsőbb szintű szereléshez.

Alkatrész- és lemezalkatrész modellezés

Valósághű hajtáslánc-modellezés: Pontosabb és valósághűbb lánchajtás-szimuláció érhető el az új Útvonal kényszer segítségével, amellyel pontosan szabályozható az alkatrészek pozíciója a görbe mentén. Ezeket a komponenseket ki is oszthatja a görbe mentén, szükség szerint szabályozva a távolságokat és orientációkat.

Alkatrész- és lemezalkatrész modellezés

Működő mechanizmusok modellezése: Mostantól lehetőség van arra, hogy az alszerelések szabják meg a környező alkatrészek mozgását, illetve, hogy az alszerelések mozgását külső tényezők vezessék. Így megvalósulhat a mechanizmus mozgásának pontos szimulációja, tovább csökkentve a fizikai prototípusok szükségességét.

 

Alkatrész- és lemezalkatrész modellezés

PMI alapú kábelkorbács-tervezés: A végződés és csatlakozó megnevezések maradandó PMI információkként kerülnek meghatározásra, hozzákapcsolva így a tervezés során az elektronikus CAD (ECAD) információkat a fizikai geometriához, nagyban növelve ezáltal a kábeltervezés hatékonyságát.

 

 

 

 

Az elektromos vezetékek tervezésének munkafolyamata is továbbfejlesztésen esett át, az útvonalak kettévághatók, és az így kapott vezeték szakaszokhoz információk társíthatók. Az útvonalak mostantól automatikusan egy alkatrész kulcspontjain mennek keresztül, nagymértékben felgyorsítva ezáltal a munkát. Ezenkívül lehetőség van kábelösszekötők létrehozására is, mostantól egyetlen útvonalon több kábelkorbács is lehet.

Alkatrész- és lemezalkatrész modellezés

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők