plm üzletág

Solid Edge

Solid Edge

Solid Edge
facebook icon Solid Edge a Facebookon

Solid Edge

Solid Edge karburátor

A Solid Edge® egy olyan 2D/3D CAD rendszer, mely a szinkronmodellezési technológia révén gyorsabb tervezést és revíziókezelést tesz lehetővé, valamint az importált adatok könnyebb kezelhetőségével segíti a cégeket, hogy jobban és gyorsabban tervezhessenek.

A Solid Edge egy olyan komplex és skálázható digitális tervezőrendszer, mely a felhasználók igényeihez igazodva a hatékony 2D-s műhelyrajz készítéstől a haladó szintű 3D-s rendszerig – szereléstervezés, automatizált rajzkészítés, szimuláció és szerelési alkalmazások – számos kimagasló megoldással támogatja a mérnöki munkát.

Szinkronmodellezési technológia a gyors és rugalmas modellezésért

Solid Edge gépkapcsolás

A Solid Edge-be fejlesztetett szinkronmodellezési technológia segítségével cége jobban és gyorsabban tervezhet. A mérnökök lerövidíthetik a modellek létrehozására szánt időt, az előtervezés szükségessége nélkül. A módosítások is gyorsabban megoldhatók, illetve az importált 2D-s vagy 3D-s adatok újra felhasználása is egyszerűbbé válik. Ez a különleges technológia elősegíti a termékek gyorsabb piacra juttatását és a vevői igények jobb kiszolgálását – a tervezési költségek csökkentése mellett.

Kiemelt funkciók és előnyök

  • 3D-s digitális prototípusok létrehozására és szerkesztésére alkalmas kimagasló eszközök
  • Kiemelkedő modellezési és munkafolyamat támogatási lehetőségek
  • Egyedülálló fókusz a speciális mérnöki területek egyedi igényeire

Teljes körű szoftver portfólió

A Solid Edge egy átfogó szoftverportfóliót nyújt a felhasználók számára a legkülönbözőbb feladatok elvégzéséhez. Nemcsak gazdag tervezési megoldásokat biztosít, hanem méretezhető, egyedi igényre szabható programokat a szimuláció, gyártás vagy akár az adatkezelés területére is.Mechanikai tervezés Mechanikai tervezés

Hatékony tervezőeszközök segítségével gyorsan felépítheti, optimalizálhatja modelljeit.

Tovább
Elektromos tervezés Elektromos tervezés

Az elektromos tervezési kihívások már a fejlesztési ciklus elején megoldhatók a Solid Edge Electrical tervező szoftver használatával.

Tovább
Szimuláció Szimuláció

A tervezés során végzett esetleges hibák javítása még a modellépítés során egyszerűen javítható, így a gyártási idő és a költség csökkenthető.

Tovább
Műszaki dokumentáció Műszaki dokumentáció

Könnyedén készíthető 3D műszaki dokumentáció, amely tartalmazza a termék gyártási, szerelési és karbantartási adatait is.

Tovább
Széles körű adatkezelés Széles körű adatkezelés

Használja ki a Solid Edge széles spektrumú adatkezelési megoldásait, kezdve a beépített adatkezelővel egészen a Teamcenter által történő teljes PLM lefedéséig.

Tovább
Felhő szolgáltatás Felhő szolgáltatás

Mostantól biztonságosan és egyszerűen működhet együtt kollégáival, partnereivel és ügyfeleivel a Siemens újgenerációs, felhő alapú együttműködési megoldásával, az Teamcenter Share segítségével.

Tovább

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők