esettanul-
mányok

esettanul-
mányok

esettanulmányok

A DELTA-TECH Kft. a Solid Edge-et választotta

2014-11-06


Az egyedi célgépek és gyártósorok tervezésével és gyártásával foglalkozó DELTA-TECH Kft-t 1995-ben alapította 3 mérnök, akkoriban még kis garázscégként. A vállalat azóta hatalmas fejlődésen és lényeges átalakulásokon ment át, így mostanra egy 3 telephelyes, 65 fős középvállalkozás lett belőle.


Fő profiljuk az autó, elektronikai, és vegyipari cégek által használt gyártósorok, egyedi gépek tervezése és gyártása. A cégnél dolgozó mérnökök, gépészek, programozók nagy tapasztalattal rendelkeznek a szerszámgépek, szerelőipari berendezések és célgépek tervezésében, automatizálásában. A vállalat számára a vevők technológiai problémáinak megoldása, teljes körű elégedettségükre való törekvés az elsődleges cél. A balassagyarmati központú cég hatalmas fejlődése mögött a jól megtervezett befektetések, a minőség, megbízhatóság állandó biztosítása, a magas szellemi tőke ügyes kihasználása és a jól működő csapatmunka áll. A cég régóta rendelkezik ISO 9001-es tanúsítvánnyal, idén megszerezték a 14001-es környezetirányítási rendszert is.Alkalmunk nyílt interjút készíteni a DELTA-TECH Kft. termelési osztályvezetőjével, Dely Lászlóval, akitől megtudtuk, hogy azért tértek át a Solid Edge-re, mivel a program segítségével a 3 telephelyet VPN kapcsolattal összekötve tudnak a mérnökök csoportban dolgozni. Az új program Insight rendszerének segítségével nagyszabású projekteket tudnak csoportmunka keretein belül véghez vinni, cégen belül megosztani a szükséges információkat. Emellett egy partnerportált is kiépítettek, melynek segítségével lehetővé válik, hogy partnereikkel biztonságosan megosszák a projektek fontos információit. „Partnerportál szolgáltatást jelenleg a magyar piacon még nem sok tervezőcég képes szolgáltatni, ennek folyamatos működésére különösen büszkék vagyunk” – nyilatkozta Dely László.


A Solid edge által nyújtott szimulációs lehetőségeknek, a teherviselő elemek ellenőrzésének, optimalizálásának és a tartószerkezet tervező segítségével modellezett gyártósorok megbízhatóságának köszönhetően a vállalat vevőköre, törzspartnereinek száma folyamatosan nő. Az autóiparban több nagy név is szerepel partnereik listáján, mint például az Audi Hungária Motor Kft. vagy a Magyar Suzuki Zrt. Rajtuk kívül még sok más multinacionális cég is ügyfeleik közé tartozik, nem csak itthon, de Európa szerte több városban is. Ezen kívül Brazíliában, Kínában, Japánban és Mexikóban is találkozhatunk vevőikkel.


Az EPLM Group által forgalmazott szoftverek közül a Solid Edge mellett az Edgecam-et is használják, mellyel közvetlenül tudják importálni a 3D modelleket a CAM rendszerbe, ami nagymértékben gyorsítja a tervezési, gyártási folyamatot. „Kimondott célunk, hogy Európa vezető célgép tervezői legyünk, ehhez pedig folyamatosan fejlesztenünk kell.” mondta László. Az EPLM Group szoros együttműködésével tervezik új Solid Edge szerverek felállítását telephelyeiken, ezzel is segítve a cégnél dolgozó mérnökök munkáját. Ezután egy vállalatirányítási rendszert terveznek bevezetni, melynek gyártási része a Solid Edge-ből exportált darabjegyzékekre épül.


Forrás: http://www.cnc.hu/2014/11/a-delta-tech-kft-a-solid-edge-t-valasztotta

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők