INNOVATION CENTER

INNOVATION CENTER

KUTATÁS, FEJLESZTÉS ÉS EGYEDI GYÁRTÁS

Komplex alkalmazások, egyedi eszközök és megoldások fejlesztése és gyártása
industry

Enterprise Group – Innovation Center

Az Enterprise Group hosszú évek óta vezető hazai rendszerintegrátorként komplex megoldásokat kínál az üzleti infokommunikáció, mérnöki tervezés és életciklusmenedzsment, az integrált medikai szoftverfejlesztés, valamint az informatikai tanácsadás és SAP bevezetés területén. Emellett 2016 óta Innovation Centerünk a hi-tech fejlesztések területén a legmodernebb technológiák felhasználásával nyújt komplex megoldásokat a nagy bonyolultságú, egyedi eszközök, megoldások fejlesztésében és gyártásában.

Az Innovation Center tevékenysége során...

Küldetésünk: „Képesek vagyunk műszaki területen maradandót, világhírűt alkotni, kreatív ötletekből sikeres, hightech termékeket létrehozni. Mindezt egy olyan, együttműködő csapatban, ahol fontos az összetartás, a folyamatos szakmai fejlődés, a jó érzéssel végzett közös munka, a nyitottság és önmegvalósítás.”

Innovation Centerünk tevékenysége széleskörű; lítium alapú akkumulátor technológia fejlesztése, kéztisztaság monitorozó és kontakt fertőzés esélyét csökkentő technológia kidolgozása vagy akár olyan speciális, egyedi ötletek kifejlesztésére is vállalkozunk, mint ismert sci-fi filmekben található műszaki megoldásoknak a kor színvonalán történő implementálása… Mindemellett egyedi kutatási-fejlesztési projektek megvalósításában is részt veszünk.

Új ötlete van, amelyet szeretne professzionálisan megtervezni és kivitelezni? Keressen minket bizalommal!

Segíthetünk?
Az Enterprise Group teljes körű implementációs, projektmenedzsment, support- és szaktanácsadói szolgáltatást biztosít Partnerei számára. Mindezt gyorsan, hatékonyan és rugalmasan, folyamatosan magas színvonalú megoldásokkal. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 80 888 326-es telefonszámon!

search