plm események

plm események

Solid Edge ST8 Update Training

Solid Edge ST8 Update Training

Solid Edge ST8 Update Training

Enterprise Group, 1138 Budapest, Váci út 117-119.

Solid Edge ST8 Update Training

Vegyen részt, és sajátítsa el vezetett gyakorlatokon keresztül a Solid Edge ST8 újdonságait!

2015 októberében és novemberében Solid Edge ST8 Újdonságok Konzultációkat rendezünk partnereinknek termékadat-kezelés alapon, az eseményeknek az Enterprise Group székhelyén található korszerű oktatóterem ad otthont.

A szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleink a konzultáció alkalmával vehetik át a Solid Edge ST8-as verzióját.

Magyarországon egyedül az Enterprise Groupnál kaphatnak a résztvevők a Solid Edge ST8 újdonságaiból egy minőségi, szakmai, magyar nyelvű DVD-n oktatási anyagot a vezetett gyakorlat végén. A magyar nyelvű videók, lefordított anyagok megkönnyítik az új funkciók hatékony elsajátítását.

A résztvevők megtudhatják azt is, hogy feladataikra milyen megoldásokkal szolgálnak az új fejlesztések, ezért érdemes cégenként minimum 1 kollégának részt vennie a konzultáción. A konzultációra mindenkinek külön számítógépet biztosítunk.

A konzultáció díja tartalmazza a magyar nyelvű Solid Edge ST8 újdonságok DVD-t. A DVD-t a konzultációtól függetlenül is megvásárolhatja itt, ha az ST8 DVD megrendelése gombra kattint.

 A konzultációra 20% kedvezményt biztosítunk a szoftverkövetési szerződéssel rendelkező felhasználóinknak.

Részvételi díj: 30.000 Ft/fő + ÁFA

Szoftverkövetéssel (nem csak Enterprise Group ügyfeleknek): 24.000 Ft/fő + ÁFA

A konzultációk 9-től 15 óráig tartanak. A konzultáció napján ebédet biztosítunk a résztvevőknek. A konzultációk maximális létszáma 8 fő, a jelentkezések elfogadása jelentkezési sorrendben történik.

Fizetési feltétel: A részvételi díj 100%-ának banki átutalása a teljesítést követően kiállított számla napjától számított 15 napon belül. A részvételt a konzultáció időpontját megelőzően, 5 munkanappal lehet legkésőbb lemondani, ellenkező esetben a konzultáció díjának 50%-át ki kell fizetni.

Jelentkezéshez kattintson a Jelentkezés gombra.

Várjuk Önt és Kollégáit a Solid Edge ST8 Újdonságok Konzultáción!


Amennyiben bármilyen kérdése van, keresse Melkovics Péter értékesítő kollégánkat a melkovics.peter@enterprisegroup.hu email címen vagy a +36 (30) 492 7784 telefonszámon!

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők