plm események

plm események

Solid Edge 2021 újdonságok konzultáció

Solid Edge 2021 újdonságok konzultáció

Solid Edge 2021 újdonságok konzultáció

Enterprise Group (Váci Greens: 1138 Budapest, Váci út 117-119.)

Solid Edge 2021 Újdonságok Konzultáció

A SOLID EDGE 2021 ÚJDONSÁGAI – ELSŐ KÉZBŐL

 

Vegyen részt és sajátítsa el vezetett gyakorlatokon keresztül a Solid Edge 2021 újdonságait!

 

2020 szeptemberétől Solid Edge 2021 Újdonságok Konzultációkat tartunk partnereinknek, melyeknek az Enterprise Group székhelyén található korszerű oktatóterem ad otthont.

 

"A Solid Edge 2021-es verziója nem csak a nevében nyerő, hanem a megvalósításban is. A fejlesztők nagyszerű újdonságokat implementáltak ebbe a verzióba, amelyek közül biztos, hogy lesz mindenkinek kedvence. Fontosnak tartjuk, hogy az elmúlt időszakban megszerzett tudásunkat és tapasztalatunkat át tudjuk adni az új verzióra átálló ügyfeleinknek személyesen. Az adatok információkká alakításának jegyében ezek a konzultációk is Teamcenter alapon fognak zajlani, így mindenki kipróbálhatja, hogy a fájlok másolgatása, keresgetése helyett a tervezésre, az újdonságok elsajátításra lehet koncentrálni."  Szűcs Imre – ügyféltámogatási vezető, EPLM

 

Amennyiben még többet szeretne megtudni a szoftver adta új lehetőségekről, bővebb termékleírást a Solid Edge 2021 oldalán talál.

 

A szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleink a konzultáció alkalmával vehetik át a Solid Edge 2021-es verzióját.

 

Egyedülállóan az Enterprise Groupnál kaphatnak a résztvevők a Solid Edge 2021 újdonságaiból egy minőségi, szakmai, magyar nyelvű oktatási anyagot a vezetett gyakorlat végén. A magyar nyelvű videók, lefordított anyagok megkönnyítik az új funkciók hatékony elsajátítását.


A résztvevők megtudhatják azt is, hogy feladataikra milyen megoldásokkal szolgálnak az új fejlesztések, ezért érdemes cégenként minimum 1 kollégának részt vennie a konzultáción. A konzultációra mindenkinek külön számítógépet valamint étkezést biztosítunk.

 

Részvételi díj: 30.000 Ft/fő + ÁFA

Szoftverkövetéssel rendelkezőknek (nem csak Enterprise Group ügyfeleknek): 24.000 Ft/fő + ÁFA

(A konzultáció díja tartalmazza a magyar nyelvű Solid Edge 2021 újdonságok konzultációs anyagot is.)

 

Az újdonságokról szóló anyagot a konzultációtól függetlenül is megvásárolhatja lentebb, a Solid Edge 2021 Újdonságok rendelés gombra kattintva.

 

Amennyiben nem kíván részt venni a konzultáción, de már most szeretné megkapni a Solid Edge 2021-as verzióját, jelezze ezirányú igényét a lenti űrlapunkon!

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők