plm események

plm események

Solid Edge 2020 újdonságok konzultáció

Solid Edge 2020 újdonságok konzultáció

Solid Edge 2020 újdonságok konzultáció

Enterprise Group, 1138 Budapest, Váci út 117-119.

Solid Edge 2020 Újdonságok Konzultáció

A SOLID EDGE 2020 ÚJDONSÁGAI – ELSŐ KÉZBŐL

 

Vegyen részt és sajátítsa el vezetett gyakorlatokon keresztül a Solid Edge 2020 újdonságait!

 

2019 szeptemberétől Solid Edge 2020 Újdonságok Konzultációkat tartunk partnereinknek, melyeknek az Enterprise Group székhelyén található korszerű oktatóterem ad otthont.

 

„Ez a verzió jól tükrözi, hogy  megváltoztak a felhasználói igények és ezekhez az emeltszintű elvárásokhoz teljes mértékben igazodik a Solid Edge 2020. Az alapverzióban is olyan újdonságok vannak, amely segítségével gyorsabban használható a szoftver, de a magasabb csomagok esetén 3D nyomtatástámogatást vagy dinamikai és kinematikai vizsgálatokhoz kapnak eszközöket az ügyfelek. Az adatkezelés központi témává nőtte ki magát, így a beépített adatkezelő is új funkciókkal bővült, de a Teamcenter integráció is robusztusabbá vált. Őszintén ajánlom az ügyfeleknek, hogy vegyenek részt ezen az egynapos, vezetett konzultáción, mert így hamarabb tudják alkalmazni ennek a verziónak ez előnyeit, de jelezhetik a további igényeiket is, hogy milyen irányba fejlődjön a szoftver és a portfólió.” – emelte ki az új verzió kapcsán Szűcs Imre, az Enterprise Group PLM ügyféltámogatási vezetője.

 

Amennyiben még többet szeretne megtudni a szoftver adta új lehetőségekről, bővebb termékleírást a
Solid Edge 2020 oldalán talál.

 

A szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleink a konzultáció alkalmával vehetik át a Solid Edge 2020-as verzióját.

 

Egyedülállóan az Enterprise Groupnál kaphatnak a résztvevők a Solid Edge 2020 újdonságaiból egy minőségi, szakmai, magyar nyelvű oktatási anyagot a vezetett gyakorlat végén. A magyar nyelvű videók, lefordított anyagok megkönnyítik az új funkciók hatékony elsajátítását.


A résztvevők megtudhatják azt is, hogy feladataikra milyen megoldásokkal szolgálnak az új fejlesztések, ezért érdemes cégenként minimum 1 kollégának részt vennie a konzultáción. A konzultációra mindenkinek külön számítógépet valamint étkezést biztosítunk.

 

Részvételi díj: 30.000 Ft/fő + ÁFA

Szoftverkövetéssel rendelkezőknek (nem csak Enterprise Group ügyfeleknek): 24.000 Ft/fő + ÁFA

(A konzultáció díja tartalmazza a magyar nyelvű Solid Edge 2020 újdonságok konzultációs anyagot is.)

 

Az újdonságokról szóló anyagot a konzultációtól függetlenül is megvásárolhatja lentebb, a Solid Edge 2020 Újdonságok rendelés gombra kattintva.

 

Amennyiben nem kíván részt venni a konzultáción, de már most szeretné megkapni a Solid Edge 2020-as verzióját, jelezze ezirányú igényét a lenti űrlapunkon!

Rendelés

Újdonságok oktatási anyag ára: 20.000 Ft + Áfa

Felhasználási és fizetési feltételek:

  • A fenti árak Magyar Forintban, ÁFA nélkül értendők.
  • Fizetési feltétel: a vételár 100%-ának banki átutalása a számla kiállításának dátumától számított 15 napon belül.
  • A Solid Edge 2024 Újdonságokat tartalmazó oktatási anyagot a banki átutalást követően elektronikus úton juttatjuk el a megrendelőben feltüntetett email címre.

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők