plm események

plm események

EPLM Trends Piknik 2019

EPLM Trends Piknik 2019

EPLM Trends Piknik 2019

2019-09-26 / Csillagkert, Budapest, Feketefej u. 2, 1029

Az Enterprise Group PLM üzletága 2019-ben is megrendezi EPLM TRENDS Piknik 2019 CAD/CAM/CAE/PLM szakmai rendezvényét. A konferencián a terméktervezés, gyártás, teljes termékéletciklus menedzsment témakörében olyan újabb Siemens és Hexagon Manufacturing Intelligence megoldásokról számolunk be, amelyek hatékony segítséget nyújtanak az ipari termelésben dolgozó vállalkozások számára. 

 

Az egész napos piknik hangulatban eltöltött workshopokat színesíti a minden évben meghirdetett EDGE Vándorkupa pályázat  nyerteseinek a kihirdetése, melyre az ebéd lezárásaként kerül sor.  Érdemes mindenkinek beküldeni a legkiválóbb pályamunkákat 2019 szeptember 20-áig , melyről részleteket itt talál.

 

 

Az eseményre való jelentkezési határidő: 2019. szeptember 20.

 

 

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amely visszaigazolással válik érvényessé! Minden érdeklődő csak saját magának tudja a regisztrációt érvényesíteni a lentebb kiválasztott workshopok kijelölésével. Egy cégtől/oktatási intézménytől maximum 3 fő jelentkezését tudjuk fogadni, de ebben az esetben mindenki csak egyénenként tudja ezt megtenni. A jelentkezési határidőt (szeptember 20.) követően nem áll módunkban új vendéget regisztrálni! 

 

A rendezvényen kép- és hanganyag készül, melyet az Enterprise Group felhasznál – felhívjuk figyelmét, hogy regisztrációja egyben ennek tudomásul vételét is jelenti. 

 

A részletes programot a jelentkezés gombra kattintva tudja megtekinteni és kiválasztani.

 

 

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők