plm események

plm események

EPLM TRENDS DIGITAL – WEBKONFERENCIA

EPLM TRENDS DIGITAL – WEBKONFERENCIA

EPLM TRENDS DIGITAL – WEBKONFERENCIA

2020-10-08 / Webkonferencia

Az online eseményen a digitális ipari gyártás szinte teljes vertikumát igyekszünk lefedni, így a szerszám- illetve speciális tervezéstől indulva a gépgyártó független megmunkáláson át olyan újgenerációs megoldásokat mutatunk be, melyek gyors és költséghatékony gyártást tesznek lehetővé.

 

A hét párhuzamos szekció 23 előadása során az általános gépipari megoldások mellett speciális területekre is elkalauzolnak a szervezők: a lemezalkatrészekről és bútortervezési megoldásokról éppúgy szó esik majd, mint a robotprogramozásról, a szimulációkról vagy épp a szerszámgyártásról. Az előadók között az Enterprise Group szakmai partnerei is megtalálhatók, így az EPIC InnoLabs, a C3D Műszaki Tanácsadó Kft., a Robot-X Kft. és az ENERGRADE Kft. kollégái. Előadásaik fókuszában a legújabb technológiák és praktikus, gyakorlati tanácsok állnak majd.

 

Olvasson bele a webkonferencia részletes programjába, válasszon a hét szekció nyújtotta változatos programkínálatból és szenteljen egy napot a digitális termelés legfrissebb fejlesztéseinek megismerésére – mindezt akár saját otthona vagy irodája kényelméből.

 

Regisztráljon az eseményre az alábbi linkre kattintva! 

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők