plm események

plm események

EPLM TRENDS DIGITAL KONFERENCIA

EPLM TRENDS DIGITAL KONFERENCIA

EPLM TRENDS DIGITAL KONFERENCIA

2021-10-07 / ENTERPRISE GROUP (VÁCI GREENS: 1138 BUDAPEST, VÁCI ÚT 117-119.) és Microsoft Teams

Az eseményen a digitális ipari gyártás szinte teljes vertikumát igyekszünk lefedni, így a szerszám- illetve speciális tervezéstől indulva a gépgyártó független megmunkáláson át olyan újgenerációs megoldásokat mutatunk be, melyek gyors és költséghatékony gyártást tesznek lehetővé.

 

A két párhuzamos szekció 10 előadása során az általános gépipari megoldások mellett speciális területekre is elkalauzolnak a szervezők: a lemezalkatrészekről és bútortervezési megoldásokról éppúgy szó esik majd, mint a robotprogramozásról, a szimulációkról vagy épp a szerszámgyártásról.

Az előadók között az Enterprise Group szakmai partnerei is megtalálhatók, pl. az EPIC InnoLabs kollégái. Előadásaik fókuszában a legújabb technológiák és praktikus, gyakorlati tanácsok állnak majd.

 

Olvasson bele a konferencia részletes programjába, válasszon a hét szekció nyújtotta változatos programkínálatból és szenteljen egy napot a digitális termelés legfrissebb fejlesztéseinek megismerésére – mindezt akár saját otthona vagy irodája kényelméből.

 

Regisztráljon az eseményre az alábbi linkre kattintva!

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők