plm események

plm események

Digitális lean eszközök és megoldások - szakmai workshop

Digitális lean eszközök és megoldások - szakmai workshop

Digitális lean eszközök és megoldások - szakmai workshop

2017-11-09 / Enterprise Group (VÁCI GREENS: 1138 BUDAPEST, VÁCI ÚT 117-119.)

Az Enterprise Group PLM üzletága a digitális korszakváltás küszöbén, az ipari vállalatok számára – stratégiai partnerével, az MTA SZTAKI Fraunhofer Projektközponttal közösen – szakmai workshopot szervez Digitális lean eszközök és megoldások címmel.

 

Látogasson el szakmai workshopunkra, és ismerkedjen meg a Plant Simulation által kínált átfogó értékáram-elemzési könyvtárral, kanban eszközökkel, valamint különböző sorkiegyenlítési módszerekkel. A workshop során bemutatott objektumok, modellek, valamint riportok készítéséhez alkalmas szimulációs eszközök segítségével a lean irányelveinek megfelelően optimalizálhatja termelési folyamatait. A Plant Simulation Value Stream Mapping (értékáram-elemzés) és kanban eszköztára, valamint a különböző sorkiegyenlítési eszközei túlmutatnak az általánosan alkalmazott, gyakran papíralapú megoldásokon, ezáltal lehetőséget nyújtanak összetett, dinamikusan változó folyamatok elemzésére és fejlesztésére is.

Program

  • 09:15-09:45 Érkezés, regisztráció
  • 09:45-10:00 Köszöntő, programismertető, bevezető
  • 10:00-10:45 Value Stream Mapping (VSM) szimuláció segítségével
  • 10:45-12:00 Kanban rendszerű anyagkiszolgálás modellezése és digitális támogatása
  • 12:00-13:00 Ebéd
  • 13:00-15:00 Sorkiegyenlítési (szerelősor) feladatok megoldása szimuláció segítségével
  • 15:00-16:00 Kötetlen beszélgetés, konzultáció

A programok közötti szünetekben friss kávét, üdítőket és könnyed harapnivalókat kínálunk.

 

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, mely visszaigazolással válik érvényessé. A helyek korlátozott száma miatt kérjük, jelezze részvételi szándékát legkésőbb 2017. november 7-ig!

 

A helyszín megközelítése tömegközlekedéssel ajánlott. Amennyiben gépjárművel érkezik, parkolási lehetőségként elsősorban az irodaházzal szembeni, a Váci út 168. szám alatt (Rénó udvar) található fizetős parkolót ajánljuk.

 

 

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők