plm üzletág

Szerelés

plm

Szerelés
facebook icon Solid Edge a Facebookon

Komponens klónozása: A Komponens klónozása parancs használata nagyban megnöveli a termelékenységet, a parancs alkalmazásával kényszerrel ellátott komponenseket helyezhetünk el egy szerelésen belül akár különböző pozícióba valamilyen geometriához kapcsoltan. Ha valamelyik elhelyezett komponensre nincs szükségünk, azt egyszerűen eltávolíthatjuk.

 

Szerelés egy testként: Szereléseinket az új verzió segítségével lehetőségünk van egyszerűen egy testként menteni, így védhetjük szellemi tulajdonunkat. A mentésnél egyszerűsíthetjük a konstrukciót a furatok, kivágások törlésével és takart részek belső üregek kitöltésével. Az alkatrésszé összevont szerelés reprezentatív beépítésével jelentős teljesítménynövekedést érhetünk el.

 

Szerelés változótábla fejlesztés (kikapcsolást vezérlő változó): Szereléseinkben definiálhatunk kikapcsolást vezérlő változókat, aminek segítségével ki-/bekapcsolhatunk szerelési kényszereket, szerelési alakelemeket is. Ezeket a változókat összeköthetjük logikai függvényekkel is.

 

Minta görbe mentén: A parancs finomításon esett át, lehetőségünk van megadni, hogy a mintakészítés során a Solid Edge minden n-edik elemet hagyjon ki. Így a felesleges elemeket nem kell utólag törölni. Az opció elérhető alkatrész-, lemezalkatrész- és szereléskörnyezetben egyaránt.

 

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők