plm üzletág

Műhelyrajz

plm

Műhelyrajz
facebook icon Solid Edge a Facebookon

Új furattábla: Az új furattábla használatával mostantól sokkal precízebben kezelhetjük a rajznézeteken szereplő furatok pozícióit és az adatokat tartalmazó táblázatot. A darabjegyzék-készítésnél már megszokott szerkesztési lehetőségek tárháza a ST10-ben már a furattábla-készítésnél is megjelennek, ezzel biztosítva a tervezők számára a testreszabási lehetőségek kibővítését.

 

Táblázat fejlesztések (elhelyezés, adatok bevitele): A táblázatokat (furattábla, darabjegyzék, tűréstábla stb.) mostantól pozícionálni tudjuk a rajztérben bármilyen rajznézet vagy rajzi elem kulcspontjaihoz (pl. végpont, felezőpont), így sokkal egyszerűbben el tudjuk helyezni a kívánt adattáblát. A pozícionálást továbbá a jól megszokott segédvonalak is támogatják. A táblázatok adatbevitele is kisebb „ráncfelvarráson” esett keresztül, mostantól a cellafelülírást követően nem csak egyszerű szöveget, hanem tulajdonságszöveget is megadhatunk.

 

Tételszámfejlesztések: Mostantól darabjegyzék készítése után meg tudjuk adni az adott szerkezet (pl. tartószerkezetváz) vágási hosszát egy tételszám segítségével. Egyszerűen, a profilra való kattintással megjelenik a pontos vágási hossz.

 

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők