plm üzletág

Egyéb újdonságok

plm

Egyéb újdonságok
facebook icon Solid Edge a Facebookon

Szimulációs fejlesztések: A szimulációs folyamat jelentősen gyorsul. A szimulációban részt vevő geometria előkészítésének lépései jelentősen gyorsultak az előző verziókhoz képest. Lehetőség van automatikus kapcsolódások létrehozására.

 

3D nyomtatás: Küldje akár közvetlenül Solid Edge-ből a megtervezett alkatrészeit a 3D nyomtatóra. A szükséges beállításokat a nyomtatást megelőzően, közvetlenül Solid Edge-ben is végrehajthatja a beépített modul segítségével. Ha nincs 3D nyomtatója, megrendelheti interneten keresztül, megbízható partnerektől a 3yourmind szolgáltatás segítségével.

 

Fordítók: A Solid Edge-ben található fordítók jelentős része fejlesztésen esett át. Fejlesztést kapott az ACAD, 3MF, JT, STL és parasolid fordító. Mostantól lehetősége van szerelés esetén STL fájlok kiírásánál külön fájlokat létrehozni az egyes alkatrészeknek.

 

3D vázlat fejlesztések: A Solid Edge ST10-ben komoly fejlesztést kapott a 3D vázlat környezet. Lehetővé vált automatikus nyomvonalak generálása, vonalak megszakítása, automatikus kényszer létrehozása.

 

Solid Edge ingyenes 2D license: A Solid Edge ST10 verziója biztosítja Önnek az ingyenes 2D liszenszt. Ezzel a liszensszel 3D modelleket is meg tud nyitni és méréseket tud rajtuk elvégezni. Ez a megoldás megkönnyíti a kommunikációt Ön és partnerei között.

 

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők