plm üzletág

QuickQuote

QuickQuote
facebook icon EPLM a facebookon

A QuickQuote a fröccsöntőiparban, a szerszámkészítéshez gyors és pontos árajánlatadást tesz lehetővé, amely a vállalatok számára versenyelőnyt jelent a feladatra szabott ajánlatok elkészítésében 

Fröccsöntő szerszámokhoz gyors és pontos árajánlat készítés

 

1. GYORSASÁG

Napjainkban a szerszámgyártási munkálatokra vonatkozó árajánlatkérések száma megsokszorozódott: az ügyfelek néhány kattintással akár többszáz lehetséges beszállítótól kérhetnek be ajánlatokat.

A gyors, pontos és megbízható ajánlatkészítés elengedhetetlen manapság. A QuickQuote segítségével az alkatrész 3D-s modelljének kiválasztása és a kezdeti paraméterek beállítása után azonnal egy pontos kalkuláció állítható elő, természetesen a geometria és a tényleges költségek alapján. A paraméterek bármilyen változtatása esetén az ajánlat azonnal frissül, lehetővé téve a több eltérő felépítésű szerszám ajánlatának összehasonlítását.

 A bordák, csapok és egyéb speciális részletek automatikus felismerése.

 

 

2. PONTOSSÁG

A mozgó formaelemek azok a részek, amelyek leginkább befolyásolják a végleges gyártási költséget és egyben azok, amelyek költségét a legnehezebb előre megbecsülni. A piacon megtalálható jelenlegi megoldások főként elvont paramétereket használnak, és a felhasználónak absztrakt értéket kell megadnia anélkül, hogy tudná annak a szerszám gyártási költségére gyakorolt hatását. Ez a fajta bizonytalanság előre nem látható eredményeket ad és nem megfelelően tükrözi azokat a konkrét ipari viszonyokat, amelyben a projekt készül.

A szoftver automatikusan felismeri az osztófelületeket és elkészíti a formaadók modelljeit. Ezen 3D-s modellek és az előre beállított rezsióradíjak alapján készíti el a kalkulációt. Ezért a szoftver ismételhető és pontos eredményt ad.

 

 Az alámetszett területek automatikus felismerése és segítség a csúszkák és feladók meghatározásában.

 

 

3. KÖNNYŰ GEOMETRIA IMPORTÁLÁS

A QuickQuote lehetővé teszi az alkatrészgeometria STL-ből történő importálását. Ez az univerzális és egyszerű formátum biztosítja, hogy a potenciális vevőtől kapott modell könnyen és gyorsan alkalmazható legyen, egyúttal lehetővé teszi a változtatások azonnali és dinamikus végrehajtását.

 

 A költségek kategorizálása és részletes kimutatása.

 

 

4. AUTOMATIKUS DOKUMENTUM LÉTREHOZÁS

A QuickQuote automatikusan elkészíti a formaadók vázlatát. Ezáltal a felhasználó jobban áttekintheti és megértheti az elvégzendő munkát, és ez egyben a kölcsönös bizalmat is megalapozza a gyártó és megrendelő között.

 

 Üzleti dokumentációk automatikus létrehozása.

 

 

5. KÖZELÍTŐ MODELLEZÉS

A pontos árajánlat készítéshez az ár és a költség adatbázisokat a felhasználó környezetéhez kell igazítani, ugyanakkor az alapbeállítások is jó közelítő erdményt adnak. Az eltérő méretű vállalatok támogatása érdekében a QuickQuote alaphelyzetben a portugál fröcsöntőiparra jellemző átlagos óránkénti anyag- és munkaköltségeket veszi figyelembe. Az előre telepített adatbázis lehetővé teszi a kalkulációs munka azonnali megkezdését különösebb testre szabások nélkül.

A szoftver egyedi technológiának köszönhetően a meglévő sablonok és a költségbecslésekről készült jelentések könnyen testre szabhatók. Ezek beilleszthetők a QuickQuote dokumentációs mechanizmusába és később a sablonokból generálhatók a dokumentumok.

 

 A szerszámház méreteinek és alkatrészeinek dinamikus beállítási lehetősége.

 

Tekintse meg a katalógust ide kattintva. 

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

 

Karczub Miklós
Kapcsolat:
Karczub Miklós
Enterprise Group
Értékesítő mérnök
karczub.miklos@enterprisegroup.hu
+ (36) 70 932-3320

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők