ict üzletág

IP távközlés portfólió (Unify)

IP távközlés portfólió (Unify)

A korábban használt technológiákhoz (analóg telefon, ISDN telefon) képest az IP telefonálás minőségi ugrást jelent. A hang továbbítása IP hálózaton keresztül történik (Voice over IP - VoIP), ennek köszönhetően - szemben az analóg vagy ISDN hálózatokkal - a kommunikáció során az Internet kapcsolat mellett a saját (belső IP) hálózat is használható telefonálásra.

Az IP telefónia számtalan előnyt kínál a korábbi technológiákkal szemben: nincsenek telefonköltségek saját VoIP hálózaton belül, mert a hangátvitel a számítógépes hálózaton történik. A kábelezési költségek csökkennek, mert azonos hálózaton működhet a telefonos és a számítógépes rendszer. Az üzemeltetés költségei is alacsonyabbak lesznek, mert egyetlen rendszergazda tudja felügyelni mindkét rendszert. VoIP adapter segítségével csatlakoztathatóak régi analóg eszközei is. VoIP GSM gateway-en keresztül a mobil hívások költségei is csökkennek.

Termékskálánkban az IP telefónia területén az OpenStage és OpenScape telefonok széles választéka megtalálható. Ezek a felhasználóbarát készülékek nem csupán stílusos megjelenésükkel, de fejlett technológiai megoldásaikkal és innovatív szolgáltatásaikkal segítik elő, hogy a kommunikáció kiszolgálja vállalkozása minden igényét.

A megfelelő kommunikációs struktúra kialakítása nélkülözhetetlen a vállalatok versenyképességének megőrzéséhez. Üzletágunk Egységes Kommunikációs szolgáltatásai és termékei megbízható megoldást kínálnak a gördülékeny és költséghatékony munkavégzéshez, az üzleti kommunikációs csatornák összehangolásához.

 

IP kommunikációs rendszerek

Nem számít, hogy 2 fős iroda, vagy egy nemzetközi nagyvállalat számára keres alközpont megoldást, a világszínvonalú Unify OpenScape portfoliójában megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő kommunikációs eszközöket és alkalmazásokat. Digitális és IP képes professzionális alközpontjaink megbízhatóak, könnyen kezelhetőek és a skálázhatóságuk is kiemelkedő.

A Unify rugalmasan méretezhető OpenScape rendszerei lehetővé teszik bármilyen méretű és struktúrájú kommunikációs hálózat kiépítését a különálló alközpontoktól kezdve egészen a globális nemzetközi kommunikációs hálózatokig. Legyen szó egy 50 telefonkészülékes irodáról, vagy akár 100 ezer IP-telefont összekötő multinacionális vállalkozásról, termékeink és tapasztalatunk segítségével bármilyen kommunikációs megoldást tudunk szállítani és telepíteni.

 

Minősítéseink:

Ügyfeleink magas szinten történő kiszolgálásához folyamatosan képzéseken veszünk részt és gyártói minősítésekkel rendelkezünk:

  • Certified Implementation & Support Expert Atos Unify OpenScape Business
  • Certified Implementation & Support Expert OpenScape 4000
  • Certified Implementation & Support Expert OS Enterprise
 

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők