eHEALTH üzletág

EMMA Solution Certified Partnerség

ehealth

EMMA Solution Certified Partnerség

Az EMMA Solution Certified Partnerségnek köszönhetően multi medikai alkalmazásunk már minősített partnereink révén is elérhető a felhasználók számára. A program immár az új megoldásainkra is kiterjed, így az eRADical, az eMAGE és az EXCURATUS tekintetében is biztonságot nyújt ügyfeleinknek, partnereinknek pedig kiváló lehetőséget jelent a bővülésre.

Az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás korszakalkotó megoldásokat hozott az egészségügyi informatika terén. Mivel egyre többen ismerik fel a szoftverben rejlő lehetőségeket, megmutatkozott az igény: felhasználóink még jobb kiszolgálása miatt szükség van szerződött partnerek bevonására. Ezért hoztuk létre az EMMA Solution Certified Partnerség rendszerünket, mellyel minősített partnereink jogosulttá válnak az EMMA, az eRADical intelligens diagnosztikai támogató teleradiológiai rendszer, az eMAGE sokoldalú digitális képarchiváló rendszer és az EXCURATUS szociális gondozói rendszer magyarországi bevezetésére, valamint annak önállóan végzett supportjára is.

 

A partnerségi rendszerrel az volt az elsődleges célunk, hogy a felhasználók számára egy kiterjedt és megbízható hálózat biztosíthassa a szoftverek kifogástalan működését. Ez megteremti annak lehetőségét, hogy az ügyfeleink ne érezzék kiszolgáltatottnak magukat amiatt, hogy csak egyetlen vállalathoz fordulhatnak kérdéseikkel, kéréseikkel. Az EMMA Solution Certified Partnerséggel a területi és gazdasági okokból adódó bizonytalanság is megszűnhet, hiszen egy hozzáértő partneri hálózat nyújt garanciát az e-Health üzletág megoldásainak kifogástalan működésére.

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők