eHEALTH üzletág

EMMA

EMMA

EMMA - Enterprise Multi Medikai Alkalmazás

Az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás (EMMA) az egészségügyi ágazat minden szervezeti és ellátó szintjéhez tartozó intézmény, praxis számára teljes körű szolgáltatást nyújt. A megoldást, kifejezetten a magyar egészségügyi rendszer sajátosságait figyelembe véve, az Enterprise Group több évtizedes ágazati tapasztalattal rendelkező szakemberei fejlesztik.

Az EMMA rendszer a XXI. századi technológiai alapokra épített klinikusi folyamat- és döntéstámogatási szolgáltatásaival, valamint komplex alrendszereivel új távlatokat nyit az egészségügyi informatikában. Integrált medikai rendszerünk a gyógyító tevékenység teljes vertikumát lefedi, és megoldást jelent az ellátáshoz kötött adatok dinamikus, rugalmas és egységes tárolására – akár felhőalapú informatikai rendszerekben is.

A piacon egyedülálló, valódi háromrétegű technológia alkalmazásának köszönhetően gyorsabbá, testre szabottabbá, kényelmesebbé és költséghatékonyabbá válik a gyógyító tevékenység IT alapú folyamat- és adatkezelése.

 

EMMA 3.0: magasabb fokozat, jelentős sebességnövekedés

Az EMMA fejlesztési folyamatában, illetve a rendszer funkcionális bővítése során különös figyelmet fordítottunk az egyszerű kezelhetőségre, a finanszírozási és betegellátási folyamatok összehangolására, az adminisztrációs terhek csökkentésére, az integrálhatóságra, az intézményi és fenntartói partnerségre – mindezt úgy, hogy a magas szintű felhasználói élmény garantálását végig szem előtt tartottuk. Ezen irányelvek szellemében született meg Multi Medikai Alkalmazásunk legfrissebb, 3.0-s verziója, amely jelentős sebességnövekedéssel és a felhasználói igények még jobb kiszolgálása érdekében három új, optimalizált üzemmóddal áll az egészségügyi intézmények dolgozóinak rendelkezésére. A High, Medium és Low elnevezésű módokban különböző mértékben testre szabva használható a rendszer, így az egyszerű, gyorsan lehívható felhasználói paraméterezést éppúgy támogatja, mint a minden funkcióhoz teljes körű elérést biztosító szűréseket.

 

EMMA GO!: a járóbeteg-ellátó specialista

eHealth üzletágunk egyik legújabb fejlesztése, az EMMA GO! – csökkentett funkcionalitásával – kifejezetten a járóbeteg-ellátásra szakosodott intézmények speciális igényeit hivatott kiszolgálni. Az új EMMA változat optimalizált felhasználói felületével és egyedi szolgáltatásaival gyors és hatékony munkát biztosít az ambuláns feladatokat ellátó intézményekben; s jelentős mértékben javuló versenyképessége révén olcsóbb licenszköltségek, könnyebb és egyszerűbb üzemeltethetőség és igen stabil működés jellemzik – áttekinthető vizuális megjelenéssel.

EMMA Magyarország térkép

 

EMMA felhasználók tollából

„Az Enterprise Group vezetői és munkatársai – mind azok, akikkel a központban találkoztunk, mind pedig a helyszínen oktatók – elkötelezett, lelkes szakemberek, akikről lerí, hogy nem csak szeretik, hanem értik is, amit csinálnak. Ez az attitűd igen jó fényt vet rájuk, és rajtuk keresztül az egész cégre is.”


dr. Muraközi Zoltán

Gróf Tisza István Kórház, főigazgató

Bővebb információért töltse le az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás termékismertetőjét innen, vagy tekintse meg az EMMA Infovideot.

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők