eHEALTH üzletág

EMMA 5.0

EMMA 5.0

Technológia a gyógyítás szolgálatában

 

Az Enterprise Multi Medikai Alkalmazást (EMMA), amelyet kifejezetten a magyar egészségügyi rendszer sajátosságait figyelembe véve az Enterprise Group több évtizedes ágazati tapasztalattal rendelkező szakemberei fejlesztenek már 5. generációs. Meggyőződésünk, hogy az EMMA rendszer XXI. századi technológiai alapokra épített klinikusi folyamat- és döntéstámogatási szolgáltatásaival, valamint komplex alrendszereivel új távlatokat nyit az egészségügyi informatikában.

 

Integrált medikai rendszerünk az egészségügy minden szervezeti és ellátó szintjéhez tartozó intézmény, praxis számára teljes körű szolgáltatást nyújt. Az EMMA a gyógyító tevékenység teljes vertikumát lefedi, és megoldást jelent az ellátáshoz kötött adatok dinamikus, rugalmas és egységes tárolására – akár felhőalapú informatikai rendszerekben is.

 

Az EMMA fejlesztési folyamatában különös figyelmet fordítottunk az egyszerű kezelhetőségre, a finanszírozási és betegellátási folyamatok összehangolására, az adminisztrációs terhek csökkentésére, az integrálhatóságra, az intézményi és fenntartói partnerségre.

 

Az EMMA egy korszerű fejlesztői eszközökkel létrehozott, jövőálló, megbízható, robosztus, és nagy hibatűrésű medikai adminisztrációs alkalmazás-rendszer, mely maximálisan alkalmas Magyarország legnagyobb egészségügyi intézményeinek (egyetemi-, megyei- és városi kórházainak) rendkívül nagy rendelkezésre állással történő, folyamatos kiszolgálására.

 

Az EMMA rugalmasan paraméterezhető, a piacon egyedülálló háromrétegű technológiájának köszönhetően könnyen karbantartható és üzemeltethető, általa gyorsabbá, testre szabottabbá, kényelmesebbé és költséghatékonyabbá válik a gyógyító tevékenység IT alapú folyamat- és adatkezelése.

 

Intelligens egészségügyi rendszer határok nélkül

 

Az Enterprise Group elkötelezett az egészségügyi folyamatok infokommunikációs eszközökkel történő támogatásában, az intézményközi együttműködés megvalósításában, az ágazati adminisztráció minőségbiztosításában, a hatékony döntéstámogatásban.

A cél érdekében:

 

  • Magas szintű infokommunikációs technológiai (IKT) kompetenciával és holisztikus szemlélettel aktívan részt vállalunk az e-egészségügy feladataiban
  • Az EMMA alkalmazás-rendszert az e-egészségügy eszközeit magába foglaló alkalmazásként alakítottuk ki.
  • Alkalmazott technológiánkkal az időbeli-térbeli alkalmazási kötöttségek minimalizálására törekszünk, erős adatvédelem mellett
  • Hidat képzünk a fenntartók, az egészségügyi ellátók, a lakóközösségek és a páciensek között: információ és adatcserét, szolgáltatásszervezést biztosítunk
  • Ellátásszervezéssel biztosítjuk a betegutak optimalizálását, a betegbiztonság javítását.
  • Szolgáltatásainkkal értéket teremtünk az egészségügy szereplői és a lakosság felé.
  • Az IKT eszközeivel támogatjuk a prevenciót, az egészségmegőrzést, a telemedicinát és teleradiológiát.
  • A mobiltechnológiákra épülő információkezelés a rendszerünk magja.
  • Hatékony és biztonságos megoldásokat szállítunk Partnereinknek.

eeszt Megvalósítottuk az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) projekt keretében az EMMA – EESZT kommunikációt a jogszabályi előírásoknak megfelelően, és 2017. november 1-től a rendszerek közötti kommunikáció egészségügyi intézményi partnereinknél üzemszerűen működik. (EMMA EESZT igazolás száma: EESZT F 2017/0040)

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők