Industry üzletág

Industry üzletág

Egyedi fejlesztés és gyártás

Komplex, egyedi eszközök, megoldások fejlesztése és gyártása a legmodernebb technológiákkal
industry

Enterprise Group – Industry üzletág

Az Enterprise Group hosszú évek óta vezető szerepet tölt be az innovatív infokommunikációs szolgáltatások és megoldások piacán. Egyik vezető hazai rendszerintegrátorként komplex megoldásokat kínál az üzleti infokommunikáció, mérnöki tervezés és életciklusmenedzsment, az integrált medikai szoftverfejlesztés, valamint az informatikai tanácsadás és SAP bevezetés területén.

Sok év fejlesztői tapasztalat után találónak éreztük az IT ipar egyik úttörője, Alan Kay mondását, amely szerint

„azoknak, akik igazán komolyan gondolják a szoftverkészítést, maguknak kell elkészíteniük a hardvert is”.

Ezért is hívtuk életre új, Industry üzletágunkat, amely a hi-tech fejlesztések területén a legmodernebb technológiák felhasználásával nyújt komplex megoldásokat a nagy bonyolultságú, egyedi eszközök, megoldások fejlesztésében és gyártásában.

Az Industry üzletág tevékenysége során...

Speciális nagy hatásfokú, intelligens energiatermeléssel összefüggő prototípusokat fejlesztünk az energetikai ipar számára. Egyedi, okos, ipari világítótesteket tervezünk és kivitelezünk a világítástechnika, és hajó-, valamint autóipari megoldásokat a járműtechnika részére.

Akár olyan speciális, egyedi ötletek kifejlesztésére is vállalkozunk, mint ismert sci-fi filmekben található műszaki megoldásoknak a kor színvonalán történő implementálása. Mindemellett egyedi kutatási-fejlesztési projektek megvalósításában is részt veszünk.

Komplex hi-tech megoldásokat kínálunk – gyártmányfejlesztés mellett tanácsadással is szolgálunk. Az innovatív technológiákkal készült prototípusokat többféle módon értékesítjük: saját gyártásunk mellett bérgyártásra is lehetőséget kínálunk, illetve „know-how”-ként történő információátadást is biztosítunk.

Új ötlete van, amelyet szeretne professzionálisan megtervezni és kivitelezni? Keressen minket bizalommal!

Segíthetünk?
Az Enterprise Group teljes körű implementációs, projektmenedzsment, support- és szaktanácsadói szolgáltatást biztosít Partnerei számára. Mindezt gyorsan, hatékonyan és rugalmasan, folyamatosan magas színvonalú megoldásokkal. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 80 888 326-es telefonszámon!

search