plm üzletág

Széles körű adatkezelés

plm

Széles körű adatkezelés
facebook icon Solid Edge a Facebookon

Adatkezelés

A különböző CAD adatkezelési megoldások minden gyártó igényeit kielégítik, kezdve az induló vállalkozásoktól egészen a nagyobb, akár multinacionális vállalatokig.

A gyártással foglalkozó cégek számára komoly kihívást jelent, hogy hatékonyan működjenek a gyorsan növekvő adatmennyiségekkel, amelyeket termékeik tervezésekor és gyártásakor hoznak létre. Az ipari elemzők kutatásai azt mutatják, hogy a gyártók, akik hatékony megoldásokat alkalmaznak:

2,7x

hatékonyabbak a szükséges adatok megkeresésében

3x

hatékonyabbak a tervezési projektjeik irányításában

2,7x

hatékonyabban osztják meg az adatokat másokkal

2,5x

hatékonyabban biztosítják a helyes adatokat a gyártás számára

A termékfejlesztési teljesítmény javítása érdekében, minél hamarabb hozzon kulcsfontosságú intézkedéseket.

A széles körű adatkezelési megoldások kielégítik a kis és nagy vállalkozások változó igényeit, függetlenül a gyártott termék bonyolultságától. A Solid Edge CAD adatkezelési megoldások lehetővé teszik az iparági elemzők által azonosított kulcsfontosságú intézkedések gyors végrehajtását, amelyek jobb termékfejlesztési teljesítményhez vezetnek:

  • Biztosítsa és ellenőrizze a termékadatokat és folyamatokat
  • A modellekben letárolt információk kereshetőségével növelheti a hatékonyságát és a meglévő modellek újra felhasználhatóságát.
  • Ossza meg a termékinformációkat és működjön együtt a továbbiakban más osztályokkal, például a megmunkálással, a minőség javítása és a költséges hibák csökkentése érdekében
  • Kövesse az iparágban bevált gyakorlati munkafolyamatokat a műszaki változtatások és a gyártásba való bevezetés szempontjából

A megoldások a Solid Edge részét képező integrált adatkezelési képességektől egészen a Teamcenter® átfogó CAD adatkezelési és termékciklus-menedzsment (PLM) által biztosított lehetőségekig tartanak.

Ismerje meg a Solid Edge nyújtotta termékadatkezelés előnyeit!

Kattintson a részletekért

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők