plm üzletág

Műszaki dokumentáció

plm

Műszaki dokumentáció
facebook icon Solid Edge a Facebookon

Műszaki dokumentáció

A Solid Edge portfóliójának tagjaként a Múszaki Dokumentáció biztosítja a szükséges eszközöket ahhoz, hogy létrehozzon interaktív dokumentációkat, szerelési utasításokat vagy akár szerelési animációkat is a tervezett termékekhez.

Hozzon létre olyan dokumentációt, melyben a modellek asszociatívan kapcsolódnak és lekövetik a 3D modellek változását. Ennek köszönhetően elindíthatja a dokumentáció készítést már akár a félkész modellen és ahogy halad a tervezés folyamata, a dokumentumban szereplő modell folyamatosan frissül. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy megossza a folyamatokat és a mérnöki tervezési folyamat mellett, megindíthassa a dokumentáció készítés folyamatát. Ezáltal kevesebb szakemberre lesz szükséges ugyanazon minőségi dokumentáció összeállításához és elkészítéséhez.

Gyorsabb dokumentáció készítés:

A Múszaki Dokumentáció közvetlenül hozzákapcsolódik a Solid Edge programhoz. Azzal, hogy közvetlenül a Solid Edge állománnyal dolgozik megspórolja a köztes formátumba mentés idejét és bonyodalmait. Az így létrehozott dokumentumban szereplő modell, az asszociativitás miatt, és a dokumentációban megjelelő modell mindig leköveti a tervezés folyamata során alakuló modellt.

Csomagok:

Solid Edge Illustration

Az illusztrációk gyors létrehozásara

A Solid Edge Illustration csomag segítségével könnyedén hozhat létre jó minőségű 3D PDF vagy HTML-5 típusú dokumentumokat közvetlenül a Solid Edge fájlok felhasználásával A dokumentumok létrehozását a programmal érkező sablonok is segítik.

Solid Edge 3D Publishing

Interaktív technikai dokumentáció létrehozása

A Solid Edge 3D Publishing segítségével könnyedén hozhat létre darabjegyzékeket, formázott szövegrészeket tartalmazó több oldalas interaktív dokumentumokat. A modell információkat közvetlenül a modellekből nyeri ki a rendszer, ezzel csökkentve az elgépelés lehetőségét és a keresgéléssel töltött időt. Az így készített dokumentumot kinyomtathatja, elmentheti PDF formátumban vagy HTML5 formátumban akár a weboldalára is feltöltheti.

A 3D publishing tökéletes program, ha képzési anyagokat, gépkönyveket vagy szerelési útmutatókat szeretne készíteni.

XLIFF nyelvi fordító

A nagyobb piac elérése érdekében célszerű, ha dokumentumai több nyelven is elérhetők. A több nyelvű dokumentumok előállításához használja az XLIFF( XML Localization Interchange File Format) fordítót. A Solid Edge XLIFF bővítmény elérhető Solid Edge Illustraton és 3D Publishing csomagok esetén egyaránt.

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők