plm üzletág

Felhőalapú együttműködés

plm

Felhőalapú együttműködés
facebook icon Solid Edge a Facebookon

Felhőalapú együttműködés

Korunk egyik fontos kérdése, hogy miként kommunikáljunk partnereinkkel úgy, hogy az adatainkat és titkos információinkat egy harmadik fél ne szerezhesse meg? Erre a kérdésre nyújt megoldást mindenki számára a Siemens PLM Software a Solid Edge Portal online felülete.

Ossza meg információit webes felületen munkatársaival, megrendelőivel, beszállítóival az INGYENESEN elérhető Solid Edge Portálon keresztül. Használja ki az Ön számára fenntartott 5Gb tárhelyet és a Siemens által garantáltan a legbiztonságosabb adatmegosztás előnyeit. Önnek csak egy webböngészőre van szüksége és a világ bármely részén elérheti és megtekintheti megosztott adatait.

A Solid Edge Portál lehetőséget nyújt a feltöltött adatokat külön projektekben kezelni. Projektjeit könnyedén megoszthatja bárkivel, nincs másra szüksége csak a partnerének email címére, aki a megosztásról automatikus üzenetben értesül. Nem kell aggódni a megosztott adatok miatt, hiszen Ön dönti el, hogy a partnere a megosztott dokumentumokat meddig láthatja. Befolyásolhatja, hogy le tudja-e tölteni a megosztott fájlokat, vagy csak a Portálon keresztül tekintheti meg.

Használja ki a Solid Edge portál sokszínűségét, hiszen nem csak Solid Edge fájlokat tölthet fel és jeleníthet meg, hanem más szoftverekkel készült állományokat is. Közel 50 különböző fájlformátum támogatott ezzel is megkönnyítve az Ön munkáját és a kommunikációt.

A főbb fájlformátumok és szoftverek a teljesség igénye nélkül:

 • Solid Edge formátumok (par, psm, asm, dft)
 • Köztes formátumok (JT, Parasolid, IGES, STEP, IFC)
 • 3D nyomtatás (STL, 3MF)
 • NX part
 • SolidWorks
 • CATIA V4, V5, V6
 • Pro/E
 • Inventor
 • AutoCAD (DWG,DXF)
 • Rhino 3D
 • Zip fájl
 • Kép formátumok ( JPEG, PNG…)

3D modelljeit villámgyorsan forgathatja, nagyíthatja bármilyen okosezközén legyen akár szó Android, IOS vagy Windows operációs rendszerről.

Szerelések esetén az egyes részeket, alkatrészeket kikapcsolhatja, elrejtheti ebben segítségére lesz a szerelési struktúra is.

A Solid Edge Portál webes felületén könnyedén készíthet robbantásokat az összeállításokról, amin bemutathatja a legutolsó részletet is, megrendelőinek akár egy táblagép segítségével.

A kiterjesztett valóságnak köszönhetően beépített kamerájának segítségével a valós környezetében is elhelyezheti a 3D-s modelltérben tervezett berendezéseit. Ezzel prezentálva a megrendelő által kért végső állapotot.

Megnézheti és véleményezheti a kapott modelleket, összeállításokat. Az észrevételeit közvetlenül a modellen helyezheti el a félreértések elkerülése végett. A megjegyzések a modellel együtt lementésre kerülnek.

Sőt, ha ez nem lenne elég végezhet méréseket a feltöltött modelleken, így nem szükséges, hogy Solid Edge legyen telepítve a gépén, ha meg akar mérni valamilyen méretet akár a gyártás vagy a berendezés helyszíni telepítése során.

Könnyítse meg a kommunikációt partnereivel, felejtse el az e-mailekből lemaradt csatolmányokat.

Használja Ön is a jövő felhőalapú szolgáltatását!

A Portál használatához csupán egy Siemens WebKey fiókra van szüksége.

Solid Edge Portal: https://solidedgeportal.sws.siemens.com/home/

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők