plm üzletág

Alkatrésztervezés

plm

Alkatrésztervezés
facebook icon Solid Edge a Facebookon

Generatív tervezés: Az új, generatív tervezéssel az általunk létrehozott modelleken topológiai optimalizálást hajthatunk végre, amivel minimalizálható a termékek elkészítéséhez szükséges anyagfelhasználás a megadott kritériák (pl. tömeg, teherbírás stb.) figyelembevétele mellett.

 

Reverse Engineering: A Solid Edge ST10 beépülő modulja, a Reverse Engineering mostantól lehetővé teszi a bonyolult topológiájú, háromszögelt (többnyire szkennelt állományok – STL) modellek szerkeszthetőségét és újrafelhasználását. Az importált testek térfogati hálójának finomításával és átalakításával, továbbá a felületmodellezés alkalmazásával az eddig használhatatlannak vélt szkennelt modellek gond nélkül felhasználhatók.

 

Konvergens modellezés: A Solid Edge ST10 lehetőséget ad az importált modellek (pl. STL, JT, IFC) hálógeometriájának szerkesztésére közismert Solid Edge modellezési parancsokkal. Elérhető mind hagyományos és szinkronmodellezési környezetben. A tradicionális modelleket is lehetőségünk van átkonvertálni térfogati hálóval rendelkező modellé, majd ezeket a hálóelemeket tetszőlegesen szerkeszthetjük.

Skálázás: Alkatrészek zsugorítását és nagyobbítását eddig a legegyszerűbben csak alkatrészmásolatok készítésével érhettük el. Mostantól ezekre a műveletekre egy dedikált parancs áll rendelkezésünkre az ST10-ben, mind szinkron, mind hagyományos modellezési környezetben. A geometria változtatásról dinamikus előnézetet kaphatunk a parancs használata közben, így mindig látható lesz a kimeneti eredmény.

 

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők