plm üzletág

NX Tervezés - CAD

plm

NX Tervezés - CAD
facebook icon EPLM a facebookon

NX TERVEZÉS – CAD  - NX for Design

Az iparág legerősebb, legrugalmasabb és leginnovatívabb termékfejlesztési megoldása. Az NX for Design funkciói, teljesítménye és képességei segítenek eljuttatni termékét a piacra - gyorsabban, mint valaha.

Az NX for Design lehetővé teszi, hogy termékeit elsőként juttassa a piacra, mivel több virtuális termékmodellt nyújt és így kevesebb költséges fizikai prototípusra van szükség. Ez piaci előnyökhöz, alacsonyabb fejlesztési költségekhez és jobb termékminőséghez segíti hozzá.

 

További információ: 

https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/products/nx/nx-for-design.html

 

 

Terméktervezés

 

Nagyszerűbb innováció és magasabb minőség, alacsonyabb költséggel. Az NX terméktervező szoftvere a Siemens PLM Software-től erős, hatékony és költségkímélő megoldás, ami a tervezési folyamaton túlmutatva a termékfejlesztés összes szakaszában megoldást nyújt.

 

További információ: 

https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/products/mechanical-design/product-modeling.html

 

 

Átjárható tervezési folyamatok

 

Nem titok, hogy a jelenkor termékei egyre komplexebbek, és nagyrészt az integrált elektronikán alapulnak. Elengedhetetlen, hogy a tervezők a teljes tervezési folyamat során együttműködjenek, hogy megelőzzék a különböző tervezőrendszerek konfliktusait és biztosítsák azok összehangoltságát még a tervezési folyamat vége előtt.

A termékünk egységes platformot szolgáltat az elektromechanikai tervezéshez. A hatékony ECAD-MCAD közös tervezési folyamat segít kiküszöbölni az új termék fejlesztése során fellépő költséges elektromechanikai problémákat azáltal, hogy teljes rálátást biztosít.

 

További információ:

https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/products/mechanical-design/design-interoperability.html

 

A tervezés validálása

 

A legfrissebb vállalati adatokra támaszkodva felügyelheti a folyamatokat, kezelheti a kockázatokat, megoldhatja a problémákat, és döntések százait hozhatja meg. Segítünk biztosítani a termékminőséget, csökkenteni a hibákat és átdolgozni a folyamatokat.

A termékeink vizuális termékanalízist és validációs eszközöket nyújtanak, amelyekkel gyorsan állíthat elő információt, ellenőrizheti, hogy a tervek megfelelnek-e a követelményeknek, és jól informált döntéseket hozhat.

 

További információ:

https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/products/mechanical-design/design-validation.html

 

 

Rajz- és dokumentációkészítés

 

Gyorsan és könnyedén hozhat létre mérnöki rajzokat 3D modellekből a rendkívül hatékony rajzeszközökkel. A rajzszoftver automatikusan hoz létre nézeteket 3D-s alkatrész- és összeállítás  modellekből, és segít azokat igazítani és méretezni, valamint segít rendszerezni a rajzlapokat. Az átfogó jegyzetkészítő eszközök dokumentálják a gyártási követelményeket a rajzokon. A fejlesztett módosításkövetés csökkenti az ellenőrzési időt és kiküszöböli a hibákat. A termékeink erős és produktív képességekkel rendelkeznek 2D tervezéshez, elrendezésekhez, rajzoláshoz, jelölésekhez és dokumentációkhoz, és alkalmazhatók 2D-s, hibrid 2D/3D-s és 3D-s tervezési környezetben.

 

További információ:

https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/products/mechanical-design/drafting-documentation.html

 

 

Ipari termék- és formatervezés

 

Az innovatív formatervezés a forma, alkalmazhatóság és funkció jól kigondolt kombinációja, ami a felhasználók számára pozitív élményt nyújt, miközben a terméket használják. A jellegzetes termék- és formatervezés versenyelőnyhöz juttatja a vállalatokat. A mai iparágak többségében a design a kulcs, ami megkülönbözteti egymástól a vállalatokat. Természetesen nem elég, ha a termék vizuálisan megnyerő, funkcionális és gyártható kell legyen, és gazdaságos kell legyen az előállítása, a használata és a fenntartása.

Termékeink rugalmas, de mégis szilárd számítógépes ipari termék- és formatervezési lehetőségeket szolgáltatnak, melyek a modellezés során közvetlenül használható, gyors előtervekkel gyorsítják a terméktervezési folyamatot.

 

További információ:

https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/products/mechanical-design/industrial-design-styling.html

 

 

Tudásalapú újrahasznosítás

A termékfejlesztési programok feladata, hogy rövidítsék a tervezési ciklusokat, csökkentsék a fejlesztési költségeket, javítsák a produktivitást és növeljék a termékminőséget. A vezető vállalatok úgy valósítják meg ezeket a célokat, hogy aktívan alkalmazzák az újrafelhasznált stratégiákat. Széleskörű tudásalapú újrahasznosítási megoldásaink ezeket a stratégiákat támogatják, gyorsítva a terméktervezést és csökkentve a költségeket. Ez a megoldás maximalizálja a tervezési információkat azáltal, hogy összegyűjti és újrafelhasználhatóvá teszi azokat.

 

További információ:

https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/products/mechanical-design/knowledge-reuse.html

 

 

Elektromechanikai tervezés

 

Termékeink lehetővé teszik a géptervezés multidiszciplináris megközelítését, amely eltörli az akadályokat az elektromos, mechanikus és az automatizálási mérnökök között.

Továbbra is forradalmasítjuk a géptervezési folyamatokat gyors és magas minőségű tervezési lehetőségekkel. Az NX olyan end-to-end megoldást nyújt, ami lehetőséget ad az ágazatok közötti együttműködésre, tudásalapú újrafelhasználásra, a piacra kerülés idejének csökkentésére, és jobb döntések meghozatalára a tervezéstől a gyártás értékeléséig.

 

További információ:

https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/products/mechanical-design/mechatronic-concept-design.html

 

 

Modell alapú meghatározás

A modell alapú meghatározás segítségével lehetséges egy 3D modell teljes digitális leírásának az előállítása, ezzel helyettesítve a hagyományos tervrajzot. Azáltal, hogy ez a modell minden információt tartalmaz, a terméktervező csapatok értékes időt takarítanak meg azzal, hogy egyesítik a terméket és a folyamatokkal kapcsolatos információkat és biztosítják, hogy a terv teljes egészében rögzítve és a modellhez igazítva legyen. A rajzközpontú munkafolyamatokhoz képest az NX csökkenti a műszaki dokumentációval eltöltött időt, irányítja a későbbi eszközöket a jóváhagyáshoz és gyártáshoz, és csökkenti az utólagos változtatásokat, és az azokból származó hibákat. Nem kell aggódni a tervrajzok és a modellek össze nem illősége miatt, mert így a méret- és toleranciainformációnak egyetlen forrása van. Ráadásul a jegyzetekkel ellátott 3D modelleket könnyebb értelmezni, mint a komplex tervrajzokat, így kevesebb tréningre van szükség, és a hibalehetőségek is csökkennek.

 

További információ:

 https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/products/mechanical-design/model-based.html

 

 

 

Cső és technológiai tervezés

Folyamatdiagramok segítik a munkát az épületgépészeti projekteknél, lehetővé téve, hogy a méretek és a szerelvénytípusok pontosan meghatározhatóak legyenek és hogy a rendszer működőképessége bizonyítható legyen még mielőtt a 3D tervezés elkezdődne.

Az NX lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy a cső és technológiai terveket 2 dimenzióba kiterítsék, miközben a 3D-s modell designját kezelik. Az épületgépészeti tervezőprogram gyorsabb szerkesztést biztosít, közös könyvtárakat a diagramok és 3D tervek számára, a kapcsolódás hitelesítését, 3D modell készítését diagramból és berendezés-színtű adatkezelést.

 

További információ:

 https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/products/mechanical-design/pid-design.html

 

 

Termékmodellezés

Az egyre bonyolultabb termékek, fejlesztési folyamatok és a tervezőcsapatok kihívásai arra ösztönöznek, hogy új eszközöket és módszereket keressenünk, amivel nagyobb innováció, és magasabb minőség érhető el alacsonyabb áron. Az NX terméktervező szoftvere a Siemens PLM Software-től erős, hatékony és költségkímélő megoldás, ami a tervezési folyamaton túlmutatva a termékfejlesztés összes szakaszában megoldást nyújt.

 

További információ:

 https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/products/mechanical-design/product-modeling.html

 

 

Irányított rendszerek

 

Az NX szoftverek digitális termékfejlesztési megoldásai egy sor egyesített eszközt tartalmaznak, amelyek az irányított rendszerek teljes tervezési folyamatán átsegítenek, a kábelkötegeket, csőrendszereket, vezetékeket és kábelcsatornákat is beleértve.

Ezek a folyamatspecifikus eszközök csökkentik a tervezési időt, növelik a termékminőséget és zökkenőmentesen továbbítják a termékinformációt a logikai tervezés, fizikai tervezés, analízis, gyártás és szolgáltatási szektorok között.

 

További információ: 

 https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/products/mechanical-design/routed-systems.html

 

 

Munkafolyamatokon alapuló megoldások

A Siemens PLM Software olyan megoldásokat nyújt, melyek az egyes iparágak speciális munkafolyamataihoz igazodnak. Sok éves tapasztalatra alapozva - amit azzal töltöttünk, hogy megértsük a kulcsfontosságú ipari követelményeket - a termékeink segítenek a vállalatoknak abban, hogy gyorsan pénzzé tegyék a termékeik és folyamataik értékét.

  • Optimalizálja a formát, alkalmazhatóságot és funkciót az ingyenes formatervezői lehetőségek széles és mély skálájával
  • Gyors és pontos geometriai modellezést tesz lehetővé
  • Integrálja a mechanikus, elektronikai és elektromos design-t annak érdekében, hogy magasabb minőségű elektromechanikus rendszereket nyújtson

További információ:

https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/products/mechanical-design/workflow-based-solutions.html

 

 

 

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők