plm események

plm események

Solid Edge ST9 Újdonságok Konzultáció

Solid Edge ST9 Újdonságok Konzultáció

Solid Edge ST9 Újdonságok Konzultáció

Enterprise Group, 1138 Budapest, Váci út 117-119.

Solid Edge ST9 Újdonságok konzultáció

EGY ÚJ SZEMESZTER KEZDŐDIK A TERVEZÉSBEN

 

Vegyen részt, és sajátítsa el vezetett gyakorlatokon keresztül a Solid Edge ST9 újdonságait!

 

2016 szeptemberében és októberében Solid Edge ST9 Újdonságok Konzultációkat rendezünk partnereinknek, melyeknek az Enterprise Group székhelyén található korszerű oktatóterem ad otthont.

 

„A fejlesztőkkel való nagyon jó kapcsolatunk abszolút tetten érhető ebben a verzióban, hisz számos olyan fejlesztés valósult meg, amelyeket a felhasználóink kértek rajtunk keresztül. A kollégáimmal nap, mint nap azon dolgozunk, hogy a Solid Edge továbbra is az egyik legkedveltebb és leghatékonyabb megoldások eszköze legyen a gépészeti tervezőszoftverek területén, képviselve az ügyfeleink valós igényeit. A Solid Edge ST9 egy nagy lépést tett ebbe az irányba – és még nincs vége…” – jellemezte az új verziót Szűcs Imre, az Enterprise PLM ügyféltámogatási vezetője.

 

A szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleink a konzultáció alkalmával vehetik át a Solid Edge ST9-es verzióját.

 

Magyarországon egyedül az Enterprise Groupnál kaphatnak a résztvevők a Solid Edge ST9 újdonságaiból egy minőségi, szakmai, magyar nyelvű DVD-n oktatási anyagot a vezetett gyakorlat végén. A magyar nyelvű videók, lefordított anyagok megkönnyítik az új funkciók hatékony elsajátítását.


A résztvevők megtudhatják azt is, hogy feladataikra milyen megoldásokkal szolgálnak az új fejlesztések, ezért érdemes cégenként minimum 1 kollégának részt vennie a konzultáción. A konzultációra mindenkinek külön számítógépet és étkezést biztosítunk.

 

Részvételi díj: 30.000 Ft/fő + ÁFA

Szoftverkövetéssel rendelkezőknek (nem csak Enterprise Group ügyfeleknek): 24.000 Ft/fő + ÁFA


A konzultáció díja tartalmazza a magyar nyelvű Solid Edge ST9 újdonságok DVD-t. A DVD-t a konzultációtól függetlenül is megvásárolhatja lentebb, az DVD rendelés gombra kattintva.

 

A konzultációk 9-től 15 óráig tartanak. A konzultáció napján ebédet biztosítunk a résztvevőknek. A konzultációk maximális létszáma 8 fő, a jelentkezések elfogadása jelentkezési sorrendben történik.

Fizetési feltétel: A részvételi díj 100%-ának banki átutalása a teljesítést követően kiállított számla napjától számított 15 napon belül. A részvételt a konzultáció időpontját megelőzően, 5 munkanappal lehet legkésőbb lemondani, ellenkező esetben a konzultáció díjának 50%-át ki kell fizetni.

Jelentkezéshez kattintson a Jelentkezés gombra.

Várjuk Önt és Kollégáit a Solid Edge ST9 Újdonságok Konzultáción!

Amennyiben bármilyen kérdése van, keresse Melkovics Péter értékesítő kollégánkat a melkovics.peter@enterprisegroup.hu email címen vagy a +36 (30) 492 7784 telefonszámon!

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők