plm események

plm események

Solid Edge ST10 Újdonságok Konzultáció

Solid Edge ST10 Újdonságok Konzultáció

Solid Edge ST10 Újdonságok Konzultáció

2017. október / Enterprise Group, 1138 Budapest, Váci út 117-119.

Solid Edge ST10 Újdonságok konzultáció

A SOLID EDGE ST10 ÚJDONSÁGAI – ELSŐ KÉZBŐL

 

Vegyen részt, és sajátítsa el vezetett gyakorlatokon keresztül a Solid Edge ST10 újdonságait!

 

2017 szeptemberében Solid Edge ST10 Újdonságok Konzultációkat tartunk partnereinknek, melyeknek az Enterprise Group székhelyén található korszerű oktatóterem ad otthont.

 

„A Solid Edge legújabb verziója kiválóan támogatja a jelen kor digitalizációs törekvéseit. Az újítások lehetővé teszik a problémamentes csoportmunkát, történjen az adatbázis- vagy fájlrendszer-alapon. Régóta jelentett nagy kihívást a hálómodellekkel való munka a 3D tervezőszoftvereknek. A Solid Edge új verziója lehetőséget biztosít a hálómodellekkel való munkára, így az eddig csak megtekinthető STL fájlokkal is lehet műveleteket végezni, azokon mérni” – emelte ki az új verzió kapcsán Tripolszki Gábor, az Enterprise PLM ügyféltámogató mérnöke.

 

A szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleink a konzultáció alkalmával vehetik át a Solid Edge ST10-es verzióját.

 

Egyedülállóan az Enterprise Groupnál kaphatnak a résztvevők a Solid Edge ST10 újdonságaiból egy minőségi, szakmai, magyar nyelvű DVD-n oktatási anyagot a vezetett gyakorlat végén. A magyar nyelvű videók, lefordított anyagok megkönnyítik az új funkciók hatékony elsajátítását.


A résztvevők megtudhatják azt is, hogy feladataikra milyen megoldásokkal szolgálnak az új fejlesztések, ezért érdemes cégenként minimum 1 kollégának részt vennie a konzultáción. A konzultációra mindenkinek külön számítógépet és étkezést biztosítunk.

 

Részvételi díj: 30.000 Ft/fő + ÁFA

Szoftverkövetéssel rendelkezőknek (nem csak Enterprise Group ügyfeleknek): 24.000 Ft/fő + ÁFA


A konzultáció díja tartalmazza a magyar nyelvű Solid Edge ST10 újdonságok DVD-t. A DVD-t a konzultációtól függetlenül is megvásárolhatja lentebb, az DVD rendelés gombra kattintva.

 

A konzultációra 20% kedvezményt biztosítunk a szoftverkövetési szerződéssel rendelkező felhasználóinknak..

 

Amennyiben nem kíván részt venni a konzultáción, de már most szeretné megkapni a Solid Edge ST10-es verzióját, jelezze ez irányú igényét alábbi regisztrációs űrlapukon!

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők