plm események

plm események

Konzultációk

Konzultációk

Konzultációk

dátum

téma

Január 11 - 13
EDGECAM testalapú marás alapismeretek képzés

A konzultácisó során a résztvevők megismerhetik az Edgecam szoftver felhasználói felületét valamint a testreszabási lehetőségeit. Megmutatjuk milyen módon kell az egyszerű alkatrészek testmodelljeit beolvasni valamint előkészíteni a megmunkáláshoz. A tematika részét képezi még a marógépválasztás, megmunkálási alapjellemzők megadása, az egyszerű marómegmunkálások testmodell alapján valamint szimulációs gyakorlat, CNC program- és gyártási dokumentáció elkészítése is.

Január 16 - 18
Solid Edge alapismeretek

A háromnapos konzultáción részt vevő ügyfeleink olyan alkalmazott tudást kapnak, amely segítségével azonnal be tudnak kapcsolódni vállalatuk tervezési folyamataiba függetlenül attól, hogy előtte volt-e Solid Edge-es tudásuk. A képzés során megismerkednek a Solid Edge filozófiájával, miközben iparban előforduló feladatokat oldanak meg, hogy felmerülő kihívásokra ezen a szemüvegen keresztül tekinthessenek rá. A kellően erős alapok lerakása során az alkatrészmodellezés, lemezalkatrész modellezés, szereléstervezés és műhelyrajz készítés van a fókuszban.

Január 25 - 27
EDGECAM esztergálás alapismeretek képzés

A konzultáció során megmutatjuk hogyan kell a programban kiválasztani az esztergagépet és megadni a megmunkálási alapjellemzőket. Foglalkozunk továbbá a testmodellek beolvasása témakörrel valamint ezen testmodellek szerkesztésével és megmunkáláshoz való előkészítésével. Megismerheti az testmodell alapján történő egyszerű esztergáló megmunkálásokat, műveletekkel és ciklusokkal együtt valamint a forgószerszámos megmunkálásos műveleteket és ciklusokat. A konzultáció végén a megmunkálás szimulációjával valamint a CNC program- és gyártási dokumentáció készítéssel foglalkozunk.

 

Február 15 - 17
Solid Edge haladó ismeretek

A haladó konzultációnak nem előfeltétele, hogy a hallgató korábban részt vegyen az alap oktatáson, de rendelkeznie kell napi szintű szoftverhasználati és tervezési tapasztalattal. Ennek felmérésére az értékesítő kollégák nagy gondot fordítanak, hogy lehetőség szerint hasonló szinten lévő ügyfelek vegyenek részt a képzésen, ahol az előirányzott anyagot elsajátítása segítséget nyújthat a tervezési feladataik gyorsabb elvégzéséhez. A hallgatók - ebben a három napban - a szükségszerű ismétlés után, olyan területekre kapnak betekintést a gyakorlatias faladatokon keresztül, mint az alkatrészcsaládok használata, a top-down tervezési folyamat alkalmazása, a szinkronmodellezés napi munkába illesztése. Ez az a fórum, ahol a résztvevők megoszthatják gondolataikat, feltehetik a munkahelyi használat során felmerült Solid Edge-vel kapcsolatos kérdéseiket, amelyre az oktatóval közösen keresnek megoldásokat. (Természetesen a magas szakmai színvonalhoz kellemes atmoszféra és jó hangulatú ebédek párosulnak.) 

Február 24
DESIGNER konzultáció

Valamennyi szoftverkövetéssel rendelkező EDGECAM, WORKNC, RADAN 2D és ALPHACAM xSolid felhasználó számára ingyenesen elérhető a DESIGNER gyártáselőkészítő testmodellező alapcsomag, amivel egyszerűen elvégezhetőek a megmunkáláshoz kapcsolódó modellezési műveletek, mint a gyártáshelyessé tétel, tűrésközépre állítás, köztes megmunkálási állapotok modellezése, előgyártmány és készülékkészítés, műhelyrajzkészítés vagy a lemezalkatrészek akár csoportos kitérítése.

A rendszer egyszerű kezelhetőségének köszönhetően egy egynapos konzultáció keretében minden olyan funkciót bemutatásra kerül, ami lehetővé teszi a fenti feladatok gyors és hatékony elvégzését.

Március 02 - 03
EDGECAM felületmarás haladó ismeretek konzultáció

 A konzultáció témakörei: Felületmaró ciklusok részletes beállításinak és alkalmazásának áttekintése;  Profilozás; Párhuzamosan láncolt ciklus, Vetített ciklusok, Felületkövető ciklus, Simítás állandó érdesség-magassággal; Maradékanyag simítás.

Április 20 - 21
EDGECAM testreszabási alapismeretek konzultáció

Konzultációk

Megoldásaink hatékony bevezetéséhez és alkalmazásához elengedhetetlennek tartjuk a felhasználók szoftverismeretének folyamatos fejlesztését, beleértve az elinduláshoz szükséges CAD/CAM/CAE alapismeretek, továbbá a területfüggő haladószintű ismeretek, és az új szoftververziókban megjelenő hatékonyságnövelő új funkciók elsajátítását. Egyedi speciális tervezési/technológiai igényekhez cégreszabott, akár a szoftverhasználaton túlmutató tervezéstechnikai, megmunkálás technológiai konzultáció javaslunk.

Online konzultációk

Kérjük, válasszon elérhető online konzultációnk közül a lap alján található Jelentkezés, Ajánlatkérés gombra kattintva. A konzultációval kapcsolatos kérdéseit megadhatja az űrlap kitöltése során a Megjegyzés rovatban, vagy kérjük keresse oktatási referensünket a lejjebb megadott elérhetőségeken.

 

Online konzultáció menete:

  • A konzultáció webkonferencia keretében történik, a belépésre vonatkozó technikai részleteket emailben előzetesen megküldjük.
  • Az előre összeállított feladatokat közösen elvégzi minden résztvevő, egy időben folyamatos magyarázat mellett. Mindeközben a lépések nyomon követhetők az előadó megosztott képernyőjén is.
  • A konzultáció alatt a kérdéseket akár szóban akár chat ablakban is lehet jelezni, illetve probléma esetén képernyőváltással a konzultáció vezetője segítséget nyújt az adott feladatnál, amelyet mindenki a saját képernyőjén követhet.
  • Az online konzultációhoz ajánlott két monitor (vagy TV, projektor) használata, szimulálva a helyszíni képzést.

 

 Cégre szabott konzultációk

 Online módon vagy a helyszínen mobil munkaállomásokon

 

A cégre szabott konzultációkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, ahol egy cégtől többen szeretnének eljönni képzésre és csak az ő területükön felmerülő kérdések megoldásai foglalkoztatják, hogy a napi tervezési folyamatok egyszerűbbé váljanak. Ezen konzultációtípus választása esetén mind a témakör, mind az időtartam rugalmasan kezelhető, figyelembe véve a felhasználói igényeket a minél nagyobb hatékonyság érdekében.

 

A képzés előtt egyeztetjük a felmerülő igényeket, témaköröket, amelyek a vezetett gyakorlatokon cégspecifikusan megoldásra kerülnek. Tapasztalatok alapján a kérdés, kérdést generál, így az előre eltervezett témakörhöz képest egy bővebb tudásanyaggal térnek haza a hallgatók. A testreszabott konzultációk általában online, illetve egyeztetés alapján az ügyfél telephelyén kerülnek megtartásra, ebben az esetben biztosítani tudunk mobil munkaállomásokat a képzés idejére. 

 

Cégre szabott konzultációkat jelenleg online, illetve egyeztetés alapján az ügyfél telephelyén tudunk tartani. Helyszíni konzultáció esetén is biztosítani tudjuk a hardverfeltételeket, azaz projektort és mobil munkaállomásokat a képzés idejére.

 

Oktatási referens:

 

Zsiga Erika

Telefon +3670 508 41 03

E-mail: zsiga.erika@enterprisegroup.hu 

 

 

A konzultációs anyag az Enterprise Communications Magyarország Kft. szerzői jogi műve és egyben üzleti titka, ami polgári-és büntetőjogi védelem alatt áll. Annak bármilyen felhasználása (pl.: rögzítés, tárolás, terjesztés, hozzáférhetővé tétel) jogsértő, és sérti az oktatásban résztvevő személyek személyiségi jogait.

 

A 6 órát meghaladó célirányosan kompetenciakialakításra vagy -fejlesztésre irányuló és szervezetten megvalósuló oktatásokat és képzéseket a képző cég köteles lejelenteni a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.

A személyes adatai megadásával a képzésben résztvevő személy tudomásul veszi, hogy a képzésben való részvételhez a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről (Fktv.)  21. §- ában foglalt személyes adatok megadása kötelező.

A képzésben résztvevő tudomásul veszi, hogy Képző Intézménynek a résztvevő megadott személyes adatait az Fktv. 15. § szerinti adatszolgáltatási kötelezettsége teljesítésének során a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerbe (FAR)  rögzítenie kell.

 

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők