plm események

plm események

Konzultációk

Konzultációk

Konzultációk

dátum

téma

Május 30 - Június 01
EDGECAM 5-tengelyes marás alapismeretek

Maró-esztergáló szerszámgépek sokféleképpen használhatóak, sokkal rugalmasabbak és több mindenre képesek más szerszámgép konfigurációkhoz képest. Az ilyen szerszámgépek általában több tengelyesek, felső és alsó revolverfejesek, CYB tengelyesek és segédorsóval is rendelkeznek.

Június 08 - 10
Solid Edge alapismeretek

A háromnapos konzultáción részt vevő ügyfeleink olyan alkalmazott tudást kapnak, amely segítségével azonnal be
tudnak kapcsolódni vállalatuk tervezési folyamataiba függetlenül attól, hogy előtte volt-e Solid Edge-es tudásuk. A
képzés során megismerkednek a Solid Edge filozófiájával, miközben iparban előforduló feladatokat oldanak meg, hogy
felmerülő kihívásokra ezen a szemüvegen keresztül tekinthessenek rá. A kellően erős alapok lerakása során az
alkatrészmodellezés, lemezalkatrész modellezés, szereléstervezés és műhelyrajz készítés van a fókuszban.

Június 20 - 22
EDGECAM esztergálás alapismeretek

A konzultáció során megmutatjuk hogyan kell a programban kiválasztani az esztergagépet és megadni a megmunkálási alapjellemzőket. Foglalkozunk továbbá a testmodellek beolvasása témakörrel valamint ezen testmodellek szerkesztésével és megmunkáláshoz való előkészítésével. Megismerheti az testmodell alapján történő egyszerű esztergáló megmunkálásokat, műveletekkel és ciklusokkal együtt valamint a forgószerszámos megmunkálásos műveleteket és ciklusokat. A konzultáció végén a megmunkálás szimulációjával valamint a CNC program- és gyártási dokumentáció készítéssel foglalkozunk.

Konzultációk

Megoldásaink hatékony bevezetéséhez és alkalmazásához elengedhetetlennek tartjuk a felhasználók szoftverismeretének folyamatos fejlesztését, beleértve az elinduláshoz szükséges CAD/CAM/CAE alapismeretek, továbbá a területfüggő haladószintű ismeretek, és az új szoftververziókban megjelenő hatékonyságnövelő új funkciók elsajátítását. Egyedi speciális tervezési/technológiai igényekhez cégreszabott, akár a szoftverhasználaton túlmutató tervezéstechnikai, megmunkálás technológiai konzultáció javaslunk.

Online konzultációk

Kérjük, válasszon elérhető online konzultációnk közül a lap alján található Jelentkezés, Ajánlatkérés gombra kattintva. A konzultációval kapcsolatos kérdéseit megadhatja az űrlap kitöltése során a Megjegyzés rovatban, vagy kérjük keresse oktatási referensünket a lejjebb megadott elérhetőségeken.

 

Online konzultáció menete:

  • A konzultáció webkonferencia keretében történik, a belépésre vonatkozó technikai részleteket emailben előzetesen megküldjük.
  • Az előre összeállított feladatokat közösen elvégzi minden résztvevő, egy időben folyamatos magyarázat mellett. Mindeközben a lépések nyomon követhetők az előadó megosztott képernyőjén is.
  • A konzultáció alatt a kérdéseket akár szóban akár chat ablakban is lehet jelezni, illetve probléma esetén képernyőváltással a konzultáció vezetője segítséget nyújt az adott feladatnál, amelyet mindenki a saját képernyőjén követhet.
  • Az online konzultációhoz ajánlott két monitor (vagy TV, projektor) használata, szimulálva a helyszíni képzést.

 

 Cégre szabott konzultációk

 Online módon vagy a helyszínen mobil munkaállomásokon

 

A cégre szabott konzultációkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, ahol egy cégtől többen szeretnének eljönni képzésre és csak az ő területükön felmerülő kérdések megoldásai foglalkoztatják, hogy a napi tervezési folyamatok egyszerűbbé váljanak. Ezen konzultációtípus választása esetén mind a témakör, mind az időtartam rugalmasan kezelhető, figyelembe véve a felhasználói igényeket a minél nagyobb hatékonyság érdekében.

 

A képzés előtt egyeztetjük a felmerülő igényeket, témaköröket, amelyek a vezetett gyakorlatokon cégspecifikusan megoldásra kerülnek. Tapasztalatok alapján a kérdés, kérdést generál, így az előre eltervezett témakörhöz képest egy bővebb tudásanyaggal térnek haza a hallgatók. A testreszabott konzultációk általában online, illetve egyeztetés alapján az ügyfél telephelyén kerülnek megtartásra, ebben az esetben biztosítani tudunk mobil munkaállomásokat a képzés idejére. 

 

Cégre szabott konzultációkat jelenleg online, illetve egyeztetés alapján az ügyfél telephelyén tudunk tartani. Helyszíni konzultáció esetén is biztosítani tudjuk a hardverfeltételeket, azaz projektort és mobil munkaállomásokat a képzés idejére.

 

Oktatási referens:

 

Zsiga Erika

Telefon +3670 508 41 03

E-mail: zsiga.erika@enterprisegroup.hu 

 

 

A konzultációs anyag az Enterprise Communications Magyarország Kft. szerzői jogi műve és egyben üzleti titka, ami polgári-és büntetőjogi védelem alatt áll. Annak bármilyen felhasználása (pl.: rögzítés, tárolás, terjesztés, hozzáférhetővé tétel) jogsértő, és sérti az oktatásban résztvevő személyek személyiségi jogait.

 

A 6 órát meghaladó célirányosan kompetenciakialakításra vagy -fejlesztésre irányuló és szervezetten megvalósuló oktatásokat és képzéseket a képző cég köteles lejelenteni a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.

A személyes adatai megadásával a képzésben résztvevő személy tudomásul veszi, hogy a képzésben való részvételhez a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről (Fktv.)  21. §- ában foglalt személyes adatok megadása kötelező.

A képzésben résztvevő tudomásul veszi, hogy Képző Intézménynek a résztvevő megadott személyes adatait az Fktv. 15. § szerinti adatszolgáltatási kötelezettsége teljesítésének során a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerbe (FAR)  rögzítenie kell.

 

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők